Tudor Chirilă, îndrăgostit de Andreea Esca, dar ea era cuplată cu fiul lui Alexandru Arșinel

Ce au în comun Tudor Chirilă, 48 de ani, Andreea Esca, 50 de ani, și Bogdan Arșinel, 52 de ani? Ei bine, toți trei s-au intersectat în timpul anilor de studiu, în incinta Liceului Gheorghe Lazăr, din București, iar cei doi bărbați au fost îndrăgostiți de cea care avea să devină cea mai cunoscută prezentatoare de știri din România.

Dacă Tudor a suferit în secret, fiind mai mic, Bogdan Arșinel, fiul maestrului Alexandru Arșinel s-a cuplat cu Andreea, o fată populară în liceul bucureștean, la acea vreme.

Tudor Chirila o iubea în secret pe colega mai mare, Andreea Esca

Dezvăluirea a fost făcută chiar de Tudor Chirilă. „Copilăria mea a fost marcată în clasa a VII-a de o dragoste nestăvilită pentru Andreea Esca. Eram într-o tabără, la Cabana Vârful cu Dor, o tabără de ski, şi Andreea Esca era foarte frumoasă în clasa a IX-a. Ea era combinată însă cu un alt baiat de clasa a XI-a, dacă vrea ea să vă dea numele lui. Vă daţi seama, cum un piriflic de clasa a VII-a ar putea să iasă în evidenţă? A fost o dragoste care m-a marcat, am avut gusturi bune. Această dragoste a rămas neîmplinită, neîmpărtăşită, dar nostalgia este tot ce contează în viaţa asta. Şi îmi vin în minte imaginile cu ea blondă, îmbrăcată într-o geacă vişinie...”, a povestit, în 2017, Tudor Chirilă, în cadrul unei emisiuni, găzduită la radio chiar de Andreea Esca!

Citește și: Tudor Chirilă a renunțat la tricou, dar și la frizer! Super schimbare de look, înainte de „Vocea României”

Auzind „sirena trenului din trecut”, Andreea Esca a schimbat macazul, abordând alte subiecte de discuție, iar numele iubitului vedetei, din perioada respectivă a rămas un mister, dezvăluit, până la urmă de însuși maestrul Alexandru Arșinel.

Erau doi copii frumoşi. Băiatul meu(n.r. Bogdan Arșinel) era mare vedetă la baschet, având 1,90 metri, iar ea era Miss în liceu. Au avut o relaţie frumoasă, aşa cum fiecare am avut în tinereţe. Andreea, la acea vreme, era o fată minunată şi foarte drăguţă. Avea o frumuseţe care aparţine tinereţii”, a povestit Alexandru Arşinel, pentru ziarul Ring.

Andreea și-a adus aminte de tabăra în care au fost împreună

În cele din urmă, emoționată de declarațiile din emisiunea de la radio, Andreea Esca a căutat imagini din tabăra cu pricina și le-a făcut publice.

Cred că era o tabără la Plaiul Foii cea despre care vorbește Tudor și e adevărat că mi-a mai povestit despre această întâmplare în culisele unui eveniment, înainte să intrăm pe scenă, acum mulți ani. Am fost însă convinsă că mă confundase și i-am tot repetat asta de-a lungul vremii, până când, anul acesta, la lansarea grilei de toamnă a PRO TV-ului, mi-a adus niște argumente convingătoare. Mă bucur însă că am lămurit această întâmplare din adolescența noastră glorioasă și am înțeles în sfârșit de ce îmi spunea Tudor mereu, în glumă, că nu vine la emisiunile mele, ca să văd și eu cum e să fii refuzat. Altfel, desigur, cred că o mărturisire de acest gen venită din partea lui, după aproape 30 de ani, nu poate decât să mă flateze”, a declarat Andreea pentru A List Magazine.  

Vezi și: Andreea Marin a dat cărțile pe față despre relația cu Andreea Esca: «O cunosc dincolo de micul ecran»

Anii au trecut, iar Tudor Chirilă s-a orientat spre o carieră în actorie, punând, totodată, bazele trupei Vama Veche. Andreea Esca a devenit cea mai cunoscută prezentatoare de știri din România, salariul ei fiind una dintre marile enigme din mass-media contemporană. Bogdan Arșinel a ales calea antreprenoriatului, având afaceri, în domeniul construcțiilor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net