Andreea Esca, siluetă de invidiat la 49 de ani! Prezentatoarea a întors privirile tuturor la un eveniment monden

Ultima actualizare:

Cunoscuta prezentatoare de știri, Andreea Esca, și-a făcut apariția la un eveniment, iar toată lumea a remarcat cât de bine arată! 

Andreea Esca a furat toate privirile la un eveniment marca PRO TV
Andreea Esca a furat toate privirile la un eveniment marca PRO TV

Andreea Esca are grijă de cum arată și se prezintă impecabil la fiecare apariție publică, iar de această dată a ales să particpe la un eveniment îmbrăcată într-o rochie de nuanță albastru royal, ce i-a scos formele foarte bine în evidență.

S-a fotografiat la panou alături de colegii de la PRO, alături de care muncește cot la cot de ani întregi și a radiat de fericire. Nici Busu nu s-a lăsat mai prejos, căci judecând după fotografii, prezentatorul a fost cel care le-a adus zâmbetul pe buze colegelor, părând a fi pus pe șotii. 

Citește și: Andreea Esca, jurnalistă și DJ la Untold 

Cum își menține silueta Andreea Esca

Vedeta a declarat în nenumărate rânduri că nu urmează o dietă, însă face sport și are grijă ce mănâncă. Andreea Esca a eliminat complet din alimentația ei carbohidrații, adică tot ce e produs din făină.

„Singura mea regulă este să fiu la ora 19:00 la pupitrul ştirilor. Dar încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, mă rog, tot ce ştim sigur că ne va aduce nişte kilograme în plus. Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat. Din pacate, însă, nu vă pot da reţeta. Si atunci vă doresc să o gasiţi, să stiţi că, dacă veţi face, daca veţi trai lucruri care vă fac fericite, se va vedea. Si bonus: să faceti un pic de sport în limita timpului'. (…) Sportul e baza şi un pic de atenţie la mâncare nu strică. De asemenea, nu sunt adepta operaţiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecţie”, declara Andreea Esca. 

Vezi și: Andreea Esca, așa cum nu ai văzut-o niciodată! Ce face în timpul pauzei de filmare 

Ce ritual de îngrijire are prezentatoarea

Andreea Esca are mare grijă de ten, folosește o cremă de hidratare și mereu se demachiază înainte de a se culca, indiferent cât de obosită este.

„Am fost întotdeauna foarte riguroasă cu demachierea și, oricât aș fi de obosită, mă demachiez în fiecare seară și folosesc o cremă de hidratare. Am folosit o cremă de contur de ochi de la 20 de ani, când cineva mi-a spus că râd atât de mult încât cu siguranță o să fac riduri în jurul ochilor. Nu știu de ce, am ținut minte lucrul acesta și am folosit mereu o cremă de contur de ochi. Nu îmi lipsește niciodată mascara, am ruj sau gloss de obicei. Nu am mari tabieturi!”, a spus prezentatoarea.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!             

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net