Andreea Esca, așa cum n-ai văzut-o niciodată! Ce face știrista în timpul pauzei de filmare

Ultima actualizare:

Andreea Esca, vedeta de la Pro TV, a fost surprinsă de către colegi într-o ipostază inedită, chiar în timpul pauzei filmărilor! Știrista a avut nevoie de un moment de „respiro”, așadar a luat o mică pauză pentru a se relaxa, crezând că nu o vede nimeni. Iată cum a fost filmată!

Andreea Esca, surprinsă de către colegi într-o ipostază inedită Foto: Arhivă
Andreea Esca, surprinsă de către colegi într-o ipostază inedită Foto: Arhivă

Andreea Esca a devenit în timp emblema postului de televiziune Pro TV, imaginea sa fiind adesea comparată și cu profesionalismul. Cu toate acestea, chiar și cei mai muncitori au nevoie, din când în când, și de câte o pauză binemeritată, așadar știrista a profitat din plin de un moment de relaxare.

Andreea Esca, așa cum nu o vezi pe micile ecrane!

Andreea Esca s-a întins pe una dintre micile canapele din ceea ce părea a fi sala de așteptare a studio-urilor Pro TV, iar una dintre colegele sale nu a putut lăsa evenimentul să treacă neimortalizat.

Ulterior, știrista a primit filmarea și, fiind amuzată până peste poate de incident, a decis să o publice și în mediul online, în secțiunea „Story” a Instagram-ului. Alături de filmuleț, Esca a scris și un mesaj amuzant, dezvăluind că a ajuns la vârsta la care o cam dor „șalele” dacă stă prea mult în picioare sau la pupitrul știrilor.

Citește și: Vești proaste pentru Andreea Esca! A fost dată în judecată de Asociația Fondului Imobiliar

Când se prind colegele că te-au lăsat șalele...și te întinzi un pic așteptând în fața camerei de montaj.”, a scris Andreea Esca în dreptul video-ului cu pricina.

În filmare, Esca apare întinsă complet pe spate, vorbind la telefon liniștită, crezând că nu se află nimeni prin preajmă. În secunda în care aceasta și-a dat seama că este filmată, știrista a început să râdă cu poftă.

Ei bine, acum am aflat și care este secretul din spatele unui reportaj de știri bine făcut, semn că o pauză luată la timpul ei poate fi, într-adevăr, exact lucrul de care ai nevoie pentru a merge cu bine mai departe.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Citește și: Andreea Esca a slăbit considerabil și strălucește la brațul lui Alexandre Eram! Declarația cu care și-a emoționat soțul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net