Andreea Esca, reacție furibundă, în mijlocul Bucureștiului!

Ultima actualizare:

Andreea Esca este toată numai un zâmbet pe la evenimentele mondene, pe Instagram sau chiar și pe micul ecran, atunci când ne prezintă știrile de la ora 19:00, la Pro TV. Să luăm în calcul că e și ea tot om, vorba aia, cu probleme, supărări și își mai varsă nervii, așa cum facem toți, pe unde apucă.

cub andreea esca png

Acum, ce să facem, de data asta a apucat-o în buricul târgului, cum s-ar zice. Paparazzii Click! au surprins-o într-un moment de mare intensitate, au ieșit scântei, nu glumă, căci gesturile prezentatoarei tv arată din plin că ce explica acolo era treabă serioasă.

Când se supără, Esca tună și fulgeră mai ceva ca sfântul Ilie

Faimoasa noastră prezentatoare a ieșit la o plimbare prin Capitală. Îmbrăcată lejer, așa cum obișnuiește să apară atunci când nu este în fața camerelor de luat vedere sau la vreo ședință foto, Andreea Esca îmbrățișează cu drag ținutele sport: adidași, tricou și pantaloni simpli.

Iată și: Alexia Eram a terminat studiile. Marele absent la absolvire a fost Mario Fresh

Așa a fost surprinsă și de paparazzii Click!, zilele trecute, când, ce să vezi, am cam prins-o nu prea fericită. N-am vrut să o deranjăm cu întrebările, așa că am pozat-o în mijlocul acțiunii, așa cum facem cu toate divele de la noi. Ce, pe afară nu se practică la fel?

Așadar și prin urmare, Andreea Esca a dat, a tunat, a fulgerat mai ceva ca Sfântul Ilie. Ne mirăm cum nu a venit și ploaia, la câte gesturi furibunde a avut. Prezentatoarea Pro Tv gesticula mai ceva ca preoții când fac incantații. Acum ne întrebăm dacă a și reușit să rezolve problema?! Cine știe, poate ne spune chiar ea, după ce va citi în Click!, amuzată, sperăm noi.

Vezi și: Andreea Esca, modificată de medicul estetician? Vedeta Pro TV arată mult mai bine!

Noi o contactăm de contactat, dar nu prea răspunde la telefon. Andreea, ne bazăm pe tine acum? Ce spui, ne pui pe story, poate iese lumină după furtună!

Și cum vă spuneam, ceva a supărat-o pe Andreea Esca, căci discuția cu doamna și domnul care au însoțit-o era tare aprinsă. Ori îi certa, ori le explica un lucru extrem de grav. Căci fericită nu prea era Esca după toate gesturile făcute.

La final, dar la final de tot, de tot, Andreea Esca a schițat și-un zâmbet, semn că lucrurile au luat-o, Doamne ajută!, pe un făgaș mai bun. Adevărul e că ne cam speriaserăm și ne făceam chiar griji! Nu de alta, dar nu ne place să o vedem supărată, mai ales că ne-a obișnuit cu zâmbetul ei atrăgător din 1990 încoace. Ar fi și păcat!

Mai citește și: Imagine de colecție cu două Andree! Esca și Marin s-au transformat în „Îngerii lui Charlie”

Andreea Esca, carieră de succes, viață perfectă, soț milionar și copii de nota 10!

Probabil vă gândiți că e ușor să fii Andreea Esca, însă și celebritățile duc o povară grea pe umeri. Tocmai asta, că sunt cunoscute. Mereu online, zero intimitate, plus dorința fanilor de a afla cât mai multe despre ele. Andreea Esca și-a dus viața cu o discreție foarte interesantă. Te face să crezi că știi totul despre ea, când de fapt nu știi nimic.

Cum vine vorba, ăsta-i câinele, ăsta-i pisicul, dar nu-ți arăt cum le dau să mănânce. Așa e și cu familia vedetei! Pe soțul Alexandre Eram și cei doi copii i-a adus în fața micului ecran, dar ce se întâmplă în familie rămâne în familie. Asta nu înseamnă că nu participă toți la evenimentele din Capitală.  Mai ales Alexia, care e un soi de influencer cu aptitudini de reporter. Până la urmă, a avut și de unde învăța. Soțul e mai puțin activ în zona asta, fiind ocupat mai mult cu afacerile familiei, iar Aris, fiul știristei, stă mai departe de lumea mondenă, fiind ancorat în alte activități, altele decât cele deprinse de sora și mama lui.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner roxana dobre salam png
banner tristan tate png
image
actualitate.net
image
actualitate.net