Andreea Esca se vrea goală în revistă, după modelul J.Lo: „Aș fi vrut și la 25 să fiu așa”

Ultima actualizare:

Andreea Esca este una dintre cele mai longevive prezentatoare TV din România, toată lumea cunoscând-o încă din tinerețe. Cu toate acestea, mulți nu știu un detaliu important despre vedeta care ne aduce în prim-plan, zi de zi, de douăzeci de ani, cele mai importante știri ale zilei: a pozat nud! Da, ați văzut bine!

La scurt timp după ce fiica ei, Alexia Eram, a venit pe lume, Andreea Esca a pozat complet dezbrăcată, pentru Revista VIVA!. Vedeta își ținea bebelușul în brațe, era machiată foarte discret, iar pictorialul nu a fost realizat într-o manieră care să reprezinte sexualitate sau  senzualitate, ci transmite mai degrabă legătura dintre mamă și copil.

Mai multe despre artista din SUA: Ben Affleck s-a plictistit deja de Jennifer Lopez? Imagine inedită din luna de miere

Situația, iată, s-a repetat atunci când prezentatoarea de la PRO TV era însărcinată cu cel de-al doilea copil pe care îl are împreună cu Alexandre Eram, mezinul familiei, Aris. Ședința foto de atunci s-a desfășurat tot în prezența Alexiei, care împlinise deja 3 ani, iar mama ei și-a prins un cearceaf alb în jurul taliei, pentru a transmite aceeași idee ca în shooting-ul precedent.

Andreea Esca o laudă pe Jennifer Lopez pentru felul în care arată

Dacă ați fi crezut că este conservatoare, pare-se că nu e adevărat! Recent, pe rețelele sale de socializare, Andreea Esca a postat o imagine cu J.Lo, în care artista de pe hotare a renunțat la haine, în fața aparatelor de fotografiat, iar știrista din România a lăudat-o pentru felul în care arată!

”Atât am avut de zis! Așa vreau să fiu și eu la 53 (râde). Bine, aș fi vrut și la 25 să fiu așa”, a scris Andreea Esca, pe contul său de Instagram, în secțiunea story.

Detalii despre prezentatoarea româncă: Andreea Esca, modificată de medicul estetician? Vedeta Pro TV arată mult mai bine!

Mai mult, nu este prima oară când știrista vorbește despre artista de peste ocea.n Andreea a mărturisit în repetate rânduri că o apreciază pe Jennifer Lopez, iar la un moment dat a vorbit inclusiv despre relația ei cu Alex Rodriguez. La momentul respectiv, Esca nu credea că „Jenny from the block” și Ben Affleck au devenit, din nou, „Bennifer”, lucru cu care, iată, nu a avut dreptate, având în vedere că solista și actorul au făcut recent nunta. Mai multe detalii AICI.

„Nu o urmăresc pe Kylie Jenner, îmi cer scuze în fața generației tinere. Dar în schimb o urmăresc pe Jennifer Lopez. Ea pune osul la treabă. Eu nu cred că Ben Affleck și Jennifer s-au împăcat. (…) Jennifer era înainte cu Alex Rodriguez, jucătorul de baseball. Nu era rău, dar era prea aranjat, își făcea prea multe poze. Cred că J.Lo și Alex Rodriguez s-au certat pe baie. Oare nu aveau două”, spunea Andreea Esca la Kiss FM, în urmă cu un an.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net