Ben Affleck s-a plictistit deja de Jennifer Lopez? Imagine inedită din luna de miere

Ben Affleck s-a plictistit deja de Jennifer Lopez sau e doar epuizat de programul din luna de miere? Asta s-au întrebat fanii celebrului cuplu „Benifer”, după ce actorul a fost surprins într-o ipostază cel puțin bizară, mulți ar spune chiar comică.

Ben Affleck, surprins într-o ipostază inedită în luna de miere
Ben Affleck, surprins într-o ipostază inedită în luna de miere

Ben Affleck, ipostază inedită în luna de miere! Cum a fost surprins actorul

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în Las Vegas, pe 16 iulie, la două decenii după despărțirea din 2003. După o nuntă frumoasă, dar discretă, faimosul cuplu a fugit în luna de miere.

Poate ești interesat și de: Jennifer Lopez cere sex de 4 ori pe săptămână, în contractul nupțial

Inițial, cei doi au ajuns la Paris, „orașul îndrăgostiților”, unde au fost văzuți în timp ce se plimbau de mână pe străzile cochete din capitala Franței, zâmbitori și fericiți.

Ulterior, duminică seară, pe 24 iulie, Ben Affleck și Jennifer Lopez au sărbătorit ziua de naștere a cântăreței latino, la restaurantul La Girafe, lângă Turnului Eiffeil. Se pare că momentul a fost unul foarte emoționant, deoarece Ben Affleck ar fi fost văzut cu lacrimi în ochi.

Vezi și: Ce vedete au trecut prin patul lui Ben Affleck? Soțul lui Jennifer Lopez a avut relații cu actrițe celebre

Ei bine, toate această agitație pare să-l fi epuizat pe celebrul actor. Ajuns la vârsta de 49 de ani, starul de la Hollywood a fost surprins recent într-o ipostază absolut hilară. Nu știm dacă era plictistit deja de luna de piere sau pur și simplu epuizat de programul infernal.

Ben Affleck, ipostază comică în luna de miere! Soțul lui Jennifer Lopez pare epuizat

Ben Afflec, ipostază comică în luna de miere! Foto: Splash/The Sun
Ben Afflec, ipostază comică în luna de miere! Foto: Splash/The Sun

Soțul lui Jennifer Lopez a adormit în timpul unei croaziere pe Sena, scriu cei de la The Sun. Imaginile sunt absolut hilare, iar faptul că Ben Affleck nu a căzut pe spate e un miracol, ținând cont de poziția în care se afla scaunul.

Nu știm cum a ajuns Ben Affleck în această ipostază comică, dar un lucru e cert: programul actorului a fost multe prea încârcat pentru un bărbat de aproape 50 de ani. Nu e ușor să treci prin Las Vegas, Paris, nuntă, zi de naștere și lună de miere în decursul a doar câteva zile.

Un alt lucru amuzant ar fi faptul că Jennifer Lopez a fost surprinsă într-o ipostază similară după nunta din Las Vegas, conform sursei citate.

Jennifer Lopez a ațipit în barcă după nunta din Las Vegas. Foto: REX/The Sun
Jennifer Lopez a ațipit în barcă după nunta din Las Vegas. Foto: REX/The Sun

Află și: Noi detalii despre nunta secretă a lui Jennifer Lopez! Alegerea rochiei de mireasă are legătură cu Ben Affleck

A doua oară a fost cu noroc pentru Ben Affleck și Jennifer Lopez

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au întâlnit în 2002 pe platourile ale filmului Gigli. Relaţia celor doi a fost foarte mediatizată la acea vreme, iar presiunea tabloidelor ar fi reprezentat unul dintre motivele despărțirii ulterioare.

Poate te interesează: Reacția lui Jennifer Garner, după anunțul logodnei lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez. Cei doi au fost căsătoriți

Cele două vedete de la Hollywood ar fi trebuit să se căsătorească în 2003, dar nunta a fost amânată, iar apoi cei doi s-au despărțit. Anul trecut, cuplul poreclit „Benifer” s-a reunit, iar, pe 16 iulie 2022, cei doi și-au jurat, în cele din urmă, iubire eternă în Las Vegas.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub ioana nastase png
cub Kirstie Alley
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg