Jennifer Lopez cere sex de 4 ori pe săptămână, în contractul nupțial

Ultima actualizare:

Înainte de a ajunge la altar, Jennifer Lopez îi cere lui Ben Affleck să semneze un contract prenupţial, prin care îi impune să facă sex de nu mai puţin de patru ori pe săptămână.

Ben şi JLo  îşi caută deja  casă împreună. Foto: Profimedia
Ben şi JLo îşi caută deja casă împreună. Foto: Profimedia

Se pregătesc de nuntă, dar cântăreaţa şi actriţa pune condiţii! De remarcat că, în contractul prenupţial pe care Jennifer Lopez (52 de ani) îl obligă pe logodnicul său, actorul Ben Affleck (49 de ani), să-l semneze, există şi alte solicitări care până acum nu au fost dezvăluite. Una dintre acestea vizează îndatoririle conjugale ale lui Ben, mai exact, diva îi solicită să facă amor de cel puțin 4 ori pe săptămână, scrie American Post.

Ben Affleck și Jennifer Lopez, la a doua logodnă

JLo şi Ben Affleck au confirmat că s-au logodit la 10 aprilie. Ea a fost văzută nu demult purtând pe deget un inel masiv cu diamant, iar un reprezentant al său a confirmat fericita veste. JLo şi Ben au mai fost cuplaţi în trecut, timp de doi ani, şi s-au logodit pentru prima oară în noiembrie 2002. S-au despărţit în 2004 şi şi-au mai dat o şansă în 2021. Acum s-au logodit a doua oară şi speră ca, de această dată, să fie cu noroc. Prima oară, i-a dat un inel cu piatră roz, de 1 milion de dolari, acum i-a pus pe deget un inel cu piatră verde de 5 milioane de solari. 

Ben deja a cerut-o din nou de soţie şi amândoi speră ca de astă dată nunta lor să nu mai fie anulată. El acceptă tot ce îi cere JLo, numai ca să nu se răzgândească. Astfel, a acceptat deja să semneze prenupţialul cu caracter sexual.

Citește și: JLo și Ben Affleck «topesc» Internetul. Se sărută și se țin în brațe pe unde merg. 7 poze romantice cu «Bennifer»

JLo are o avere de 400 milioane de dolari

Nunta va avea loc în viitoarele luni, sau cel mai târziu în anul 2023. Jennifer Lopez are doi copii, Max şi Emme, de 14 ani, din căsnicia cu cântăreţul Marc Anthony (53 de ani), care a durat între 2004 şi 2014. Ben are trei copii, Violet, de 16 ani, Seraphina, de 13 ani, şi Samuel, de 10 ani, din căsnicia cu actriţa Jennifer Garner (49 de ani), care a durat între 2005 şi 2018. JLo are o avere de 400 milioane de dolari, iar Ben are în conturi 150 de milioane de dolari. Ei au început deja să-şi caute o casă în care să locuiască împreună.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net