Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit din nou. Solista este la șasea logodnă

Un cuplu îndrăgit și extrem de popular a decis să se logodească pentru a doua oară. Jennifer Lopez și Ben Afflek au planuri mari, astfel că acesta este primul pas pentru a și le îndeplini.

Jennifer Lopez și Ben Affleck. Fotografii: Profimedia
Jennifer Lopez și Ben Affleck. Fotografii: Profimedia

Vestea potrivit căreia cuplul ce s-a regăsit și și-a continuat iubirea după zeci de ani de pauză s-a logodit, i-a bucurat pe fanii acestora.

Presa americană a fost activată după ce cântăreața a fost văzută purtând un inel cu un diamant masiv pe inelarul mâinii stângi, potrivit people.com.

Vedeta a făcut anunțul prietenilor apropiați, însă nu a uitat nici de fani cărora le-a dat de înțeles acest lucru printr-un clip în care admira un diamant uriaș, ce se afla pe degetul ei inelar. Imaginile au fost distribuite și de sora ei pe rețelele de socializare.

Citește și Jennifer Lopez se mută pentru a fi lângă Ben Affleck. Reacţia fostului logodnic, Alex Rodriguez

Lopez a făcut „anunțul major” cu ajutorul unui videoclip pe Twitter, postat în aceeași noapte.

Deci am o poveste foarte interesantă și specială de împărtășit”, le-a spus Lopez urmăritorilor ei.

Povestea de dragoste

Jennifer Lopez și Ben Affleck au mai fost logodiți o dată în noiembrie 2002, atunci când Affleck a cerut-o pe J.Lo în căsătorie. Diamantul roz dăruit acesteia ar fi avut 6,1 carate, iar prețul ar fi depășit 2,5 milioane de dolari.  

Despre acea cerere în căsătorie, Jenifer a vorbit foarte frumos și a povestit că propunerea a fost una „tradițională, dar și foarte spectaculoasă”. Aceasta l-a numit pe Affleck „genial de inteligent, iubitor, fermecător și afectuos”, iar despre inelul cu diamant a spus atunci că este cel mai frumos lucru pe care l-a văzut vreodată.

Despre logodna recentă, Lopez a spus că este diferită. Îndrăgostiții sunt mai experimentați și mai siguri pe sine.

Acum suntem mai în vârstă, suntem mai deștepți, avem mai multă experiență, suntem în locuri diferite în viața noastră, avem copii acum, și trebuie să fim foarte conștienți de aceste lucruri”, a declarat ea

Povestea de iubire a celor doi a început în 2002, iar logodna a urmat în noiembrie 2003. În 2004 însă, cuplul s-a destrămat oficial, după ce își amânaseră nunta în 2003. Amândoi și-au refăcut viețile, Jennifer Lopez s-a căsătorit cu cântărețul Marc Anthony, alături de care are cei gemeni, iar Ben Affleck s-a căsătorit cu actrița Jennifer Garner, cu care are trei copii.

Pentru Jennifer Lopez aceasta ar fi cea de-a șasea logodnă. Solista a mai fost căsătorită cu Ojani Noa (1997-1998), Cris Judd (2001-2003) și Mark Anthony (2004-2014). Anul trecut a rupt logodna cu fostul jucător de baseball Alex Rodriguez.

Citește și Jennifer Lopez se mută pentru a fi lângă Ben Affleck. Reacţia fostului logodnic, Alex Rodriguez

oana roman si marius elisei
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
FotoJet jpg
antonia sexy jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
cub iuliana marciuc png
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg