Ce avere trebuie să împartă Ben Affleck și Jennifer Garner

Ultima actualizare:

    Ben Affleck și Jennifer Garner s-au hotărât să divorețeze și trebuie să își facă planul de împărțire a averiiFoto: Getty
Ben Affleck și Jennifer Garner s-au hotărât să divorețeze și trebuie să își facă planul de împărțire a averiiFoto: Getty

Unul din cele mai sexy cupluri de la Hollywood a anunțat de curând că se desparte. Ben Affleck (42 de ani) și Jennifer Garner (43 de ani) au de împărțit o avere semnificativă, având în vedere că nu au semnat nici un contract prenupțial.

Recent, cei doi actori au anunțat că o vor lua pe drumuri diferite, la doar o zi după cea de-a zecea aniversare a căsătoriei lor, pe 30 iunie. Ben Affleck știe că mariajului a eșuat din vina lui, motiv pentru care actorul este foarte fericit să își împartă averea de 75 de milioane de dolari cu mama copiilor săi, relatează Mediafax.

"Nu au un contract prenupţial şi Ben ştie că el este cel care poartă vina pentru dezbinarea acestei căsătorii. Jen este mama celor trei copii ai săi, aşa că el este de acord să îi lase acesteia jumătate din averea lui", a relatat o sursă apropiată cuplului.

Ben și Jennifer s-au căsătorit în 2005 și au trei copii: Violet (9 ani) , Seraphina (6 ani) și Samuel ( 3 ani).  Motivul divorțului nu a fost dezvăluit de cuplu, însă sunt zvonuri că dependența de poker de care suferă Ben Affleck ar fi un factor important în despărțire. Pe lângă asta, se pare că actorul o vrea înapoi pe fosta lui iubită Jennifer Lopez, iar gurile rele susțin că acesta este iresponsabil în rolul de părinte și că Jennifer se ocupă singură de educația celor trei copii.

image
image
image
image
image
image
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net