JLo era dezbrăcată atunci când a fost cerută de nevastă. Diva a povestit tot și a arătat inelul de 3 milioane $

Trei căsnicii și șase logodne are la activ Jennifer Lopez și tot mai poate fi impresionată la acest capitol. Diva a povestit cu lux de amănunte cum a fost cerută în căsătorie, pentru a doua oară, de Ben Affleck. Solista a arătat și imagini mai concludente cu diamantul splendid, de 3 milioane de dolari, pe care i l-a dăruit actorul.

J.Lo a înregistrat un nou video pentru fanii ei. Foto: Instagram
J.Lo a înregistrat un nou video pentru fanii ei. Foto: Instagram

După ce s-au mai liniștit apele, iar fanii au apucat să respire și să digere vestea logodnei, Jennifer Lopez a oferit noi informații despre cum a fost cerută în căsătorie de Ben Affleck. Totul s-a petrecut într-un cadru informal, romantic, chiar senzual am putea spune.

Jennifer Lopez, cerută de nevastă în cada cu spumă

Cererea în căsătorie a avut loc în baie, iar diva nu avea cum să fie decât în costumul Evei, căci se afla în cada plină cu spumă atunci când Ben s-a așezat în genunchi și a scos cutia cu "piatra" verde. Despre diamantul spectaculos, rar, jurnaliștii de la The Sun spun că a costat 3 milioane de dolari. 

Sâmbătă seara, în timp ce eram în locul meu preferat de pe pământ (în baia cu spumă), iubitul meu s-a pus în genunchi și m-a cerut în căsătorie”, a dezvăluit ea.

Am fost complet surprinsă și m-am uitat în ochii lui, zâmbind și plângând în același timp, încercând să înțeleg faptul că, după 20 de ani, toate astea se întâmpla din nou. Am rămas cu adevărat fără cuvinte și el a spus: «Este un da?» Am spus DA, desigur, că este un DA”, a povestit Lopez pe platformele ei sociale.

Jennifer Lopez a arătat inelul de 3 milioane de dolari

Nu a fost ceva elegant, dar a fost cel mai romantic lucru pe care mi l-am putut imagina vreodată... doar o sâmbătă seara liniștită, acasă, doi oameni promițând să fie mereu acolo unul pentru celălalt. Doi oameni foarte norocoși. O a doua șansă la dragostea adevărată”, a mai spus vedeta internațională, cu o avere de 400 de milioane de dolari.

Diamantul superb cu care J.Lo a fost cerută în căsătorie
Diamantul superb cu care J.Lo a fost cerută în căsătorie

Apoi, înainte de a le arăta fanilor inelul gigant, JLo a ținut să precizeze: „Verdele a fost întotdeauna culoarea mea norocoasă și acum, cu siguranță, va fi mereu”.

Pentru Jennifer Lopez aceasta ar fi cea de-a șasea logodnă. Solista a mai fost căsătorită cu Ojani Noa (1997-1998), Cris Judd (2001-2003) și Mark Anthony (2004-2014). Anul trecut a rupt logodna cu fostul jucător de baseball Alex Rodriguez. Jennifer Lopez și Ben Affleck au mai fost cuplaţi între anii 2002 şi 2003 şi au reluat legătura anul trecut, în primăvară. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net