Alex Rodriguez, declaraţii surprinzătoare despre Jennifer Lopez, înainte nunţii ei cu Ben Affleck

Alex Rodriguez a vorbit despre relaţia cu Jennifer Lopez, chiar înaintea nunţii fostei sale logodnice, Jennifer Lopez, cu Ben Affleck.

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez au fost împreună patru ani
Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez au fost împreună patru ani

Fostul jucător de baseball, în vârstă de 46 ani, a fost logodit cu solista de 52 de ani, din 2019 până în aprilie 2021, când au decis să pună punct relaţiei. Cu toate că la scurt timp, în mai, JLo a reluat idila cu Ben Affleck, Alex Rodriguez nu are niciun regret. Conform CNN, el a vorbit despre viaţa sa alături de Jennifer, într-un episod al podcast-ului celebrei realizatoare Martha Stewart. Întrebat despre relaţia lor, Rodriguez a spus că el şi Jennifer au avut nişte ani frumoşi împreună.

Citeşte şi: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în Las Vegas! Imagini de colecție: «Am așteptat 20 de ani»

Fostul sportiv a recunoscut că cel mai important lucru a fost bunăstarea copiiilor pe care cei doi îi au din alte relaţii. Jennifer are gemeni, Max şi Emme (14 ani), din căsnicia cu Marc Anthony, iar Alex are două fete, Natasha (17 ani) şi Ella (14 ani), din mariajul cu Cynthia Scurtis).

“Mai important, noi am pus mereu copiii pe primul plan, în tot ce am făcut. O să vă spun ceva  despre Jennifer, ce le-am spus şi unor colegi acum câteva zile. Era unul dintre cei mai talentaţi oameni pe care i-am avut în preajma mea, unul dintre cei mai muncitori. Cred că e o artistă grozavă, cea mai bună în momentul de faţă din întreaga lume”, a declarat Rodriguez.

Cât despre viaţa după relaţia cu Jennifer, Rodriguez a mărturisit că nu a fost niciodată mai “sănătos, fericit şi recunoscător pentru ce am”.

Citeşte şi: Noi detalii despre nunta secretă a lui Jennifer Lopez! Alegerea rochiei de mireasă are legătură cu Ben Affleck

Jennifer Lopez şi Ben Affleck,  nuntă în Vegas

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au căsătorit pe 16 iulie
Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au căsătorit pe 16 iulie

Jennifer Lopez şi Ben Affleck au avut o nuntă atipică, în Las Vegas, care i-ar fi costat doar 77 de dolari. În newsletter-ul său, “On the JLo”, solista a povestit că ea şi actorul de 49 de ani au mers în Nevada cu copiii lor (n.red: Ben are şi el trei copii, din căsnicia cu Jennifer Garner), unde au stat la coadă cu alte patru cupluri pentru a depune actele de căsătorie.

Citeşte şi: Ce vedete au trecut prin patul lui Ben Affleck? Soțul lui Jennifer Lopez a avut relații cu actrițe celebre

Cei doi şi-au unit destinele într-o capelă mică, unde au ajuns cu puţin timp înainte de miezul nopţii, iar apoi au făcut poze într-un Cadillac roz care a fost folosit şi de Elvis Presley. Rochia lui JLo a fost una veche, purtată de solistă într-un film şi pe care o păstra de ani buni. Şi Ben a purtat un sacou pe care îl avea deja în şifonier şi s-a schimbat în baia capelei unde a avut loc nunta.

Ben şi JLo s-au cunoscut prima oară în 2002, pe platourile de filmare ale peliculei “Gigli”. Ei s-au logodit atunci prima oară, dar au pus punct relaţiei în 2004, înainte de nuntă, din cauza atenţiei excesive din partea presei. La aproape 20 de an distanţă, cuplul cunoscut drept Bennifer a decis să îşi acorde a doua şansă, despre care cei doi spun că e pe viaţă. Chiar mama lui Jennifer a declarat că Ben e sufletul pereche al solistei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
CODIN MATICIUC FOTO FACEBOOK
banner cristina balan png
ramona olaru instagram jpg
image png
Tora Vasilescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net