Jennifer Lopez și Ben Affleck se pupă cu foc, de față cu fiul de 10 ani al actorului!

Ultima actualizare:

Cântăreața Jennifer Lopez și actorul Ben Affleck au avut parte de un moment intim de săruturi tandre, „deranjat” însă de camerele de luat vederi ale paparazziilor. Mai mult decât atât, nu știm dacă „intim” ar fi cel mai potrivit cuvând, având în vedere că la gesturile romantice a fost prezent și fiul de 10 ani al lui Ben.

Jennifer Lopes și Ben Affleck, surprinși din nou în tandrețuri Foto: Arhivă
Jennifer Lopes și Ben Affleck, surprinși din nou în tandrețuri Foto: Arhivă

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost surprinși în sărutări pasionale, în timp ce se aflau alături de fiul actorului, Sam, în vârstă de 10 ani, semn că aceștia deja se comportă ca o adevărată familie. Cuplul nu a mai ținut cont de cei din jur și a început o serie de sărutări pline de patos. Martori au fost și câțiva paparazzii care au surprins momentul tandru.

Jennifer Lopez și Ben Affleck se pupă cu foc, ori de câte ori au ocazia

Jennifer l-a însoțit din nou pe partenerul ei la antrenamentul de înot al fiului lui, Samuel, aceștia comportându-se deja ca o familie unită. Cei doi îndrăgostiți par mai fericiți ca niciodată și nu sunt deloc timizi atunci când vine vorba de a-și arăta afecțiunea în public, nici măcar atunci când sunt urmăriți de camerele de fotografiat.

Momentul romantic al celor doi vine la doar câteva zile după ce publicația Entertainment Tonight a dezvăluit că Affleck și Lopez se gândesc să se logodească din nou. Cei doi s-au logodit inițial în noiembrie 2002, însă în cele din urmă și-au amânat nunta pentru luna septembrie a anului 2003. Cuplul s-a despărțit în 2004, însă scânteile dragostei s-au reaprins între ei primăvara trecută, iar de atunci par de nedespărțit.

Citește și: Ben Affleck şi Jennifer Lopez fac pasul cel mare! Ce decizie au luat cei doi

Se logodesc din nou Jennifer Lopez și Ben Affleck?

Ben și Jen abia așteaptă să-și petreacă restul vieții împreună și sunt de părere că așa le-a fost scris. O logodnă se apropie cu siguranță, au vorbit despre asta.

Ei discută mai mereu despre ceea ce nu a funcționat în trecut între ei pentru a-și consolida relația din prezent. Vor să rămână toată viața împreună.”, a spus o sursă pentru publicația citată anterior.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net