Jennifer Lopez și Beyonce, transformare radicală de look! Au renunțat la părul lung

Ultima actualizare:

Jennifer Lopez continuă să suprindă! Ajunsă la 52 de ani și cu o formă fizică mai bună ca oricând, vedeta a luat hotărârea de a-și schimba look-ul. A renunțat la părul lung și bucle în favoarea unei tunsori scurte, ia rezultatele sunt spectaculoase! 

Jennifer Lopez și Beyonce au renunțat la părul lung Sursă foto: Gettyimages
Jennifer Lopez și Beyonce au renunțat la părul lung Sursă foto: Gettyimages

Jennifer Lopez a pozat pentru coperta publicației Allure, iar cititorii au avut o surpriză când au observat că artista a avut curajul să renunțe la părul lung. A optat pentru o tunsoare pixie care i se potrivește de minune și îi scoate în evidență trăsăturile.

Tunsoarea vedetei a fost realizată de către stilistul cu care Jennifer Lopez colaborează de ani întregi și care, a reușit de fiecare dată, să aleagă cea mai potrivită variantă pentru a sublinia frumusețea artistei. Chris Appelton este cel care a ajutat-o pe Jennifer Lopez să aibă parte de o schimbare de look uimitoare. 

image

În interviul pe care l-a acordat publicației Allure, Jennifer Lopez a vorbit despre cariera sa, dar și despre aspectele care vizează viața personală. 

"Atunci când am urcat pe scena de la Super Bowl nu m-am gândit doar că trebuie să arăt tot ce am mai bun ca artist, ci și la faptul că reprezint femeile din întreaga lume, femeile de o seamă cu mine, într-o lumină pozitivă și plină de încredere",a  dezvăluit Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez, mai fericită ca oricând, după împăcarea cu Ben Affleck

Jennifer Lopez pare să fie foarte fericită și împlinită de când a reluat legătura cu Ben Affleck. Cei doi sunt îndrăgostiți precum niște adolescenți și nu de puține ori au fost surprinși în ipostaze romantice de către fotoreporteri. Relația lor este plină de escapade romantice și, potrivit zvonurilor, Ben și Jennifer Lopez nu exclud varianta căsătoriei, în viitorul apropiat. 

Beyonce, schimbare radicală de look

Beyonce s-a tuns bob
Beyonce s-a tuns bob

Jennifer Lopez nu este singura artistă de peste Ocean care a ales o schimbare de look. Și celebra Beyonce a trecut pragul stilistului, iar acum poartă un bob scurt, foarte îndrăzneț și tineresc.

Artista este cunoscută pentru preferința de a purta părul lung, însă iată că de această dată, a dorit o schimbare radicală. Rezultatul a fost unul pe măsura așteptărilor! 

Contul de Instagram al solistei este urmărit de peste 230 de milioane de oameni din întreaga lume, așadar putem bănui că imaginile cu noua tunsoare au fost apreciate de fani. 

  Urmăriți știrile Click! și pe Google News 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net