După ce și-a pus fosta soție în cap, îl ceartă și actuala! Jennifer Lopez, enervată de gura spurcată a lui Ben Affleck!

Ben Affleck a reușit să le enerveze pe ambele Jennifer din viața lui cu ultimul său interviu! Apropiați din anturajul lui Jennifer Lopez au declarat pentru NY Post sub protecția anonimatului, că aceasta a cerut explicații din partea lui Ben cu privire la faptul că a declarat că nu e hotărât să se însoare cu ea.

J.Lo a fost surprinsă să afle de pe Internet că actualul ei iubit ”dă vina pe altcineva pentru propriile lui probleme”. Cu toate astea, nimic nu pare să le tulbure liniștea în relație, pentru că Ben Affleck, 49 de ani și Jennifer Lopez, 52 de ani, au fost surprinși luând cina în oraș la scurt timp după ce actorul a acordat interviul care a indignat întreaga planetă. Deși au încercat să păstreze aparențele când s-au trezit cu paparazzii pe cap, atât Ben cât și Jennifer Lopez erau încordați și tensionați.

Ben Affleck a trebuit să-i dea explicații lui J.Lo pentru gafele făcute - foto: Profimedia
Ben Affleck a trebuit să-i dea explicații lui J.Lo pentru gafele făcute - foto: Profimedia

Ben Affleck a dat vina pe fosta soție că a fost alcoolic

Ben Affleck a declarat în timpul emisiunii ”The Howard Stern Show” că s-a simțit captiv în timpul căsniciei cu Jennifer Garner și că din cauza ei s-ar fi apucat să bea alcool, ajungând să dea pe gât o sticlă de whisky pe seară. Declarațiile lui au stârnit indignare având în vedere că Garner a făcut tot posibilul de a-l salva de dependența de alcool, i-a înghițit infidelitățile înțelegând că era un afemeiat și i-a tolerat dependența de jocuri de noroc. Ben a înșelat-o cu bona copiilor în 2015, însă divorțul dintre ei s-a finalizat abia în 2018, când Garner a realizat că Ben nu mai merită încă o șansă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net