De ce a plecat Jennifer Lopez de urgență din Spania? A fugit repede cu avionul ei privat când a aflat

Nu e de glumă cu pandemia! Jennifer López s-a văzut gonită din Spania de varianta Omicron a virusului COVID-19, unde turna pentru noul film, ”The Mother”.

Jlo, înainte de a se îmbarca în avion spre SUA
Jlo, înainte de a se îmbarca în avion spre SUA

Coronoravirusul continuă să pună piedici cinematografiei! Şi marile vedete au de pierdut din cauza pandemiei de COVID-19.

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer López (52 de ani), care are averea de 400 de milioane de dolari, a trebuit să plece din Spania, unde turna pentru noul ei film ”The Mother”, ce urma să fie difuzat de Netflix. după ce membri ai echipei de filmare s-au îmbolnăvit. Din cauza infectărilor cu varianta Omicron a coronavirusului s-au oprit filmările.

Spania se confruntă cu un nou val de Covid

Activitatea din platoul de turnare din Gran Canaria a fost paralizată şi vedeta nu avea pentru ce să mai rămână în Insulele Canare spaniole, unde trebuiau să continue filmările, în diverse locaţii. S-a luat decizia reluării turnării începând din luna februarie. JLo a apucat să filmeze doar câteva scene, săptămâna trecută. După ce a aflat de focarul de COVID-19 din sânul echipei de filmare, diva a plecat în grabă în SUA, la bordul unui avion privat. În filmul ”The Mother”, Jennifer Lopez joacă rolul unei asasine care îşi abandonează locul în care se ascundea pentru a-şi proteja fiica de o bandă periculoasă care o urmărea şi o ameninţa. În film, ea îi are ca parteneri pe Gael García Bernal (43 de ani), Joseph Fiennes (51 de ani) şi Omari Hardwick (48 de ani). Turnarea noului film Net­flix a început în octombrie, dar se aşteaptă ca finalizarea sa să fie întârziată din cauza coronavirusului.

Ocupată cu filmările, vedeta nu are mult timp pentru iubitul, Ben Affleck
Ocupată cu filmările, vedeta nu are mult timp pentru iubitul, Ben Affleck

JLo are multe proiecte profesionale ce o împiedică să se bucure de povestea ei de dragoste cu Ben Affleck (49 de ani), care şi el e ocupat cu turnarea filmului ”The Tender Bar”. În ultimele săptămâni, numărul cazurilor de COVID-19 a ajuns la cifre-record în Spania. Numărul de reinfectări cu COVID-19 raportat în Spania în ultimele două săptămâni a depăşit numărul total de reinfectări documentate în tot restul pandemiei, din cauza variantei Omicron.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net