Culmea tupeului! Ben Affleck: «Soția e de vină că i-am fost infidel»

Scandal de proporții! Ben Affleck, 49 de ani, a declarat că ”s-a simțit captiv în căsnicia” cu Jennifer Garner, 49 de ani. El a recunoscut că ”mariajul nu funcționa” și că ”încerca să evadeze din el” și de aceea a ajuns să facă sex cu bona.

Ben Affleck surprins în timp ce își certa fosta soție, zilele trecute - foto Profimedia
Ben Affleck surprins în timp ce își certa fosta soție, zilele trecute - foto Profimedia

Ben Affleck (49 de ani) s-a trezit cu o reacție extrem de vehementă din partea jurnaliștilor americani și a opiniei publice după interviul acordat unei reviste. Jurnaliștii de la NY Post i-au amintit ”captivului Ben Affleck” faptul că Jennifer Garner l-a dus cu mașina la dezalcoolizare în urmă cu doar trei ani, când își bea mințile, că este un afemeiat incurabil care a înșelat-o pe soția lui cu bona copiilor, că este dependent de jocuri de noroc și că în timpul căsniciei lor, Garner a fost nevoită să renunțe la carieră pentru că ”el era prea imatur să poată avea grijă de copii”.

Declarațiile lui Ben Affleck au scos din sărite pe toată lumea

Jennifer Garner și cele două fiice ale ei Seraphina și Violet - foto: Profimedia
Jennifer Garner și cele două fiice ale ei Seraphina și Violet - foto: Profimedia

Declarațiile lui Affleck l-au pus le lista neagră a actorilor de la Hollywood, alături de Brad Pitt care a declarat că ”problemele din căsnicia cu Jennifer Aniston l-au împins în brațele Angelinei Jolie” și de Johnny Depp, care e considerat ”bătăuș de femei” din cauza căsniciei cu Amber Heard. În cadrul aceluiași interviu, Ben Affleck a mai făcut o gafă: el a declarat că nu se simte pregătit să se însoare cu Jennifer Lopez (52 de ani) pentru că sunt mai multe piedici din trecut care îl țin pe loc. Trebuie să ne amintim că relația cu Jennifer Lopez, dintre 2002 și 2004 s-a încheiat cu un scandal după ce Ben a înșelat-o pe J.Lo cu un fotomodel care poza în revistele pentru adulți.

Ben Affleck dus cu mașina de Garner la dezalcoolizare

A revenit la fosta iubită Jennifer Lopez, dar nu vrea să se însoare cu ea - foto: Profimedia
A revenit la fosta iubită Jennifer Lopez, dar nu vrea să se însoare cu ea - foto: Profimedia

Ben Affleck a fost însurat cu Jennifer Garner (49 de ani) între 2005 și 2018, când tot infidelitatea lui a pus capăt mariajului din care au rezultat trei copii, Violet, 16 ani, Seraphina, 12 ani și Samuel, 9 ani. Între anii 2016-2018, Ben a încercat să o convingă pe Garner să nu divorțeze de el, după ce în 2015, actrița și-a surprins soțul în plin act sexual cu bona Christine Ouzounian (33 de ani), în casa lor. În 2017, Garner a apelat disperată la Rick Salomon, Dan Bilzerian și la Tobey Maguire să nu îl mai ia pe Ben în Las Vegas să joace poker pentru că ”era dependent de jocuri de noroc”. La vremea respectivă Ben lipsea de acasă cu săptămânile participând la maratoane de poker. În 2018, după ce se mutase din casa familiei, Garner l-a dus cu mașina la dezalcoolizare după ce l-a găsit inconștient pe jos.

FotoJet (2) jpg
FotoJet (6) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (7) jpg
FotoJet (1) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cub cub cătălin scărlătescu png
FotoJet (8) jpg
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi