Stilistul lui Jennifer Lopez dezvăluie secretul unui coc dezordonat perfect, în doi pași simpli

Chris Appleton, hairstylistul vedetelor, dezvăluie tehnica lui super simplă de a face un ”coc dezordonat” suficient de strâns cât să reziste toată ziua. Cel care are grijă, printre altele, de părul lui Jennifer Lopez, a explicat totul, pas cu pas, într-un video devenit viral pe TikTok.

Hairstylistul vedetelor dezvăluie secretul unui coc dezordonat perfect
Hairstylistul vedetelor dezvăluie secretul unui coc dezordonat perfect

TikTok e un loc unde putem găsi o mulțime de sfaturi de frumusețe de la specialiști de calibru, prezentate pe înțelesul tuturor. Britanicul Chris Appleton, cunoscut drept hairstylistul vedetelor, pentru că are grijă de coafura unor staruri precum Jennifer Lopez, Kim Kardashian sau Dua Lipa, împărtășește cu generozitate pe platformă secretele lui de stil.

Cea mai recentă postare a lui a devenit virală, pentru că este vorba despre un coc de efect, așa-numitul coc dezordonat. Appleton prezintă o tehnică simplă, în numai doi pași, pentru a obține cocul dezordonat perfect.

Cum poți face un coc cu noduri duble, pas cu pas

În tutorialul postat pe canalul său oficial TikTok (@chrisappletonhair), Chris Appleton începe prin a coafa părul modelului său într-o coadă de cal înaltă, Stilistul spune că preferă să slăbească strânsoarea și să tragă câteva șuvițe în partea din față a feței pentru un efect mai relaxat.

Apoi împarte coada de cal în două suvițe pe care le leagă, obținând astfel un prim nod. Apoi, din lungimile rămase face un al doilea nod. „Acesta va fi baza cocului”, explică Chris Appleton. Cele două bucle astfel suprapuse formează o răsucire dublă, care este puțin probabil să se desfacă de la sine în timpul zilei. Tot ce rămâne este să ascunzi capetele în interiorul cocului și să securizezi totul cu niste agrafe de păr.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
click ro jpg
mancare de prune afumate cu carne jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
culoare zodii jpg
gradina jpg
Ingrijire par deteriorat   Copy jpg
chec jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net