5 secrete de frumusețe pentru un look așa cum îți dorești, din cap până-n picioare

Ultima actualizare:

Fiecare femeie își dorește să atingă perfecțiunea și să arate întocmai precum acele poze din revistele de modă și să aibă o piele și un ten strălucitor precum al vedetelor din reclamele pentru produse de make-up. Toate aceste lucruri pot fi posibile, chiar dacă nu beneficiem de tratamente profesioniste la salon. Cu puțină atenție, îndemânare și produse de calitate, vei putea avea și tu un look așa cum îți dorești.

image

Păr frumos și sănătos

Un ritual de înfrumusețare începe adesea cu părul. Fiindcă de obicei, majoritatea folosim măști pentru scalp sau păr, primul pas pentru o zi ca la salon, în confortul casei, începe prin aplicarea unei măști pentru hidratarea scalpului. Alege măști hidratante cu ingrediente naturale sau prepară-ți acasă propria mască de păr. Secretul italiencelor pentru un păr și un ten radiant și sănătos, îl reprezintă uleiul de măsline. Folosit nu doar în mâncare, italiencele utilizează uleiul de măsline pe păr și scalp, îmbunătățind rădăcinile firelor de păr și hidratând pielea capului. 

Mai puțin machiaj și o piele strălucitoare, fermă

Frumusețea nu se caracterizează printr-un machiaj strălucitor. Desigur, un machiaj realizat corespunzător, îți va pune în evidență trăsăturile frumoase. Însă frumusețea nu constă doar în acest lucru, frumusețea înseamnă naturalețe. Iar pentru a te bucura de un look plăcut, frumos, care să te facă să te simți bine în fiecare zi și șă-ți ofere încredere în tine, este indicat să-ți menții o piele hidratată, pentru un aspect strălucitor și să folosești mai puțin machiaj. Folosește zilnic produse puternic hidratante, în funcție de tipul tău de piele. Evită produsele pe bază de alcool pentru un ten uscat și pe cele prea grase pentru un ten uleios. Folosește un ser hidratant non-gras, cu o textură fluidă, care pătrunde rapid și adânc în piele și-i oferă hidratare imediată, ce are puterea de catifelare, uniformizare, îmbunătățindu-i elasticitatea și fermitatea. De asemenea, pentru evitarea aspectului de coajă de portocale și menținerea unei pieli elastice, suplă, folosește o crema pentru vergeturi. O loțiune puternic hidratantă, îmbogățită cu uleiuri cosmetice, îți va reda aspectul fin al pielii, făcând-o catifelată precum pielea unui bebeluș.

Folosește cremă pentru protecție solară

Crema de protecție solară nu ar trebui să-ți lipsească din trusa de machiaj. Înainte să ieși din casă, aplică-ți o cantitate potrivită pe ten și piele. O cremă cu SPF blochează razele soarelui și efectele provocate de acestea. O poți folosi înainte de machiaj sau ca atare pe piele. Pentru o protecție suplimentară, poți folosi și o pudră minerală, pudră ce îți va crea un aspect mai șic, dar, alături de crema de protecție solară, te va proteja împotriva formării ridurilor fine, a petelor și a semnelor de îmbătrânire cauzată de expunerea la soare. 

O dietă echilibrată și un somn odihnitor

Un aspect frumos al pielii poate fi menținut cu ajutorul unei diete echilibrate, bogate în antioxidanți și al unui somn odihnitor. Acestea vin în completarea rutinei zilnice de hidratare a corpului, ajutându-te să te menții frumoasă. Consumă fructe și legume proaspete, precum avocado, nuci, rodii, morcovi, caise, în principal fructe și legume de sezon, cât mai naturale. Creează-ți un program de somn, astfel încât să beneficiezi de 8-9 ore de somn în fiecare noapte. Pielea ta îți va mulțumi în fiecare moment. 

O viață fără stres

De cele mai multe ori, stresul te face să arăți mult mai în vârstă. Cu toate că stresul ne urmărește peste tot, încearcă pe cât posibil să-i diminuezi efectele. Râzi mai mult, distrează-te, relaxează-te, odihnește-te, petrece timp de calitate alături de cei dragi. Vei reuși să scapi de griji și stres și îți vei îmbunătăți viața.

Un look și un aspect frumos este rezultatul unei vieți moderate, lipsite de stres, nopți odihnitoare și hidratare zilnică. Doar urmând acești pași mici, simpli, dar de efect, te vei putea bucura de un aspect fizic așa cum îți dorești.

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net