Trucuri de frumusețe pe care orice femeie ar trebui să le știe

A avea o piele curată, suplă și frumoasă este o prioritate pentru toată lumea, mai ales pentru femei, dar a devenit dificil să ne îndeplinim rutinele zilnice de îngrijire a pielii cu programul copleșitor și agitat pe care îl avem.

Pielea sănătoasă și frumoasă se poate obține și acasă Foto: Unsplash
Pielea sănătoasă și frumoasă se poate obține și acasă Foto: Unsplash

Pe lângă asta, dietele necorespunzătoare, somnul inadecvat, poluarea în creștere și razele solare dăunătoare au făcut aproape imposibil să ai o piele bine hrănită și hidratată. Așadar, cu echilibrul lor nu atât de ideal între muncă și viață și timpul limitat pentru dragostea de sine, cum își pot pregăti femeile regimul de îngrijire a pielii pentru a-și proteja pielea împotriva acneei și a cearcănelor? Dacă vă numărați printre acele femei care întâmpină probleme cu sesiunile voastre de înfrumusețare acasă, iată câteva sfaturi și trucuri pentru a vă menține pielea sănătoasă și strălucitoare.

Trebuie să îți cunoști tipul de piele

Alegeți produsele în funcție de tipul vostru de piele, aceasta este prima și cea mai importantă lege pentru un regim adecvat de îngrijire a pielii este să alegeți produsele care se potrivesc cel mai bine tipului dvs. de piele. După aceea, urmați religios o rutină simplă de îngrijire a pielii de zi și de noapte pentru a vă asigura că pielea este curată și bine hrănită.

Alegeți produse organice

Evitați produsele care au chimicale în ele Foto: Unsplash
Evitați produsele care au chimicale în ele Foto: Unsplash

Evitați produsele induse de chimicale, mergeți organic: alegeți întotdeauna produse făcute din ingrediente naturale și organice, cum ar fi Neem, miere și Aloe Vera. Ingredientele naturale vor fi blânde cu pielea ta. Evitați produsele care conțin parabeni și sulfați.

Curățarea feței este importantă

Alegeți soluția decurățare a feței potrivită: o spălare a feței greșită poate ajunge să vă lase pielea uscată, strânsă și chiar să vă dea o senzație de mâncărime. Alegeți un produs de spălare și curățare a feței în funcție de tipul vostru de piele. De exemplu, pentru tenul gras și predispus la acnee, un demachiant cu acid salicilic va face minuni.

Exfoliați pielea în mod regulat

Exfolierea pielii e un pas important Foto: Unsplash
Exfolierea pielii e un pas important Foto: Unsplash

Exfoliați pielea o data sau maxim de doua ori pe saptamana cu un scrub delicat. Acest lucru vă va ajuta să scăpați de celulele moarte ale pielii și să desfundați porii. După ce ați frecat fața, clătește-o cu apă rece pentru cele mai bune rezultate

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net