Ben Affleck şi Jennifer Lopez fac pasul cel mare! Ce decizie au luat cei doi

Jlo şi Ben şi-au mai dat o şansă după ce au mai avut o relaţie între 2002 și 2003. Foto: Getty Image
Jlo şi Ben şi-au mai dat o şansă după ce au mai avut o relaţie între 2002 și 2003. Foto: Getty Image

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez (52 de ani) şi actorul Ben Affleck (49 de ani) au început deja demersurile de achiziţionare a supervilei de 50 milioane $ cu 10 dormitoare şi 17 băi.

Proprietatea uriaşă cu suprafaţa de 1.858 metri pătraţi, înconjurată de pădure, mai are o bucătărie ultramodernă, două bucătării pentru angajaţi şi invitaţi. Casa este vândută de miliardarul texan Todd Lemkin.

Dormitoarele sunt spaţioase şi au băi duble, livingul este foarte luxos. Proprietatea spectaculoasă mai are sală de cinema, sală de gimnastică, piscină, teren de golf, şapte garaje.

Citește și: Adevărata față a lui Jennifer Lopez! Cum arată solista fără strop de machiaj

Îşi doresc deja un viitor comun

JLo şi Ben au pus ochii pe această vilă, pe care Todd cerea iniţial 65 milioane $, din 2021. Ei vorbesc deja despre un viitor împreună.

Cei doi au mai fost cuplaţi între anii 2002 şi 2003 şi au reluat legătura anul trecut. Jennifer Lopez s-a întors la Ben Affleck după ce a pus punct relaţiei de patru ani cu Alex Rodriguez (46 de ani).

Citește și: După ce și-a pus fosta soție în cap, îl ceartă și actuala! Jennifer Lopez, enervată de gura spurcată a lui Ben Affleck!

Ea are o pereche de gemeni, Max şi Emme, de 14 ani, din căsnicia cu Marc Anthony (53 de ani), care a durat între 2004 şi 2014. Ben Affleck a fost însurat cu Jennifer Garner (49 de ani), între 2005 şi 2018, când au divorţat după ce Garner a descoperit că fostul soţ o înşela cu bona copiilor, Christine Ouzounian.

Din această căsnicie, el are trei copii, Violet, 16 ani, Seraphina, 13 ani, şi Samuel, 10 ani. Affleck are o avere de 150 de milioane de dolari, iar JLo are în conturi 400 de milioane de dolari.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
alina serban regizoare roma jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
image
actualitate.net
image
actualitate.net