Ben Affleck se împarte între copii și iubită. Cum a fost surprins actorul

Ultima actualizare:

E un tată exemplar! Chiar dacă are o relaţie nouă, Ben Affleck este foarte apropiat de copiii lui, pe care îi are din unica sa căsnicie. Recent a fost surprins cu doi dintre ei.

ben Affleck și Jennifer Lopez
ben Affleck și Jennifer Lopez

Se iubeşte de anul trecut, din aprilie, cu cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez (52 de ani), dar în acelaşi timp e nedespărţit de copiii lui. Actorul Ben Affleck (49 de ani) a fost pozat, săptămâna trecută, împreună cu fiica sa, Violet, de 16 ani, şi ci fiul, Samuel, de 9 ani.

Starul mai are încă o fiică, Seraphina, de 13 ani, din unica sa căsătorie, cu actriţa Jennifer Garner (49 de ani), care a durat din 2005 până în 2015.

Ben Affleck, surprins alături de copii. Foto: Profimedia
Ben Affleck, surprins alături de copii. Foto: Profimedia

Ben îi adoră pe toţi cei trei copii ai săi. La ieşirea la piaţă, din poze, se vede clar cât de apropiat este de Violet şi de Samuel.  Violet e deja o domnişoară mare şi frumoasă. Mai are puţin şi îl ajunge la înălţime.

Ea alegea produsele pe care să le cumpere. Pe stradă, tot timpul l-a ţinut strâns îmbrăţişat pe după talie pe tatăl ei. În tot acest timp, Ben l-a ţinut de mână pe Samuel şi pe fată de gât.

Actorul a uimit pe toată lumea, în decembrie, când a spus că a devenit beţiv pentru că se simţea captiv în căsnicia cu Jennifer Garner. ”Nu puteam pleca, din cauza copiilor, dar nu eram fericit, ce era să fac”, a mărturisit Ben, fiind criticat de toată lumea pentru asta.

Violet a ales ce să cumpere. Foto: Profimedia
Violet a ales ce să cumpere. Foto: Profimedia

O sursă apropiată a spus că, dimpotrivă, căsnicia lui s-a sfârşit pentru că el devenise dependent de alcool. Iar Garner l-ar fi suportat, deşi îl găsea căzut beat, fiindcă era tatăl copiilor ei. A dat divorţ după ce el a înşelat-o cu bona copiilor, Christine Ouzounian.

Până a-şi mai da o şansă cu Jennifer Lopez, Ben a avut legături cu producătoarea Lindsay Shookus (41 de ani) şi actriţa Ana De Armas (33 de ani). Cu Jennifer Lopez s-a iubit mai întâi între 2002 şi 2004. JLo are o avere de 400 milioane $, Ben Affleck are în conturi 150 milioane $.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net