7 semne că Ben Affleck şi J.Lo se căsătoresc

2 decembrie 2021
image
Ben Affleck (49 de ani) şi Jennifer Lopez (52 de ani) au defilat ca un cuplu la 10 septembrie, la Festivalul de Film de la VeneţiaFotografii: EPA-EFE/Profimedia

Povestea de dragoste dintre Ben Affleck (49 de ani) şi Jennifer Lopez (52 de ani) este demnă de un film la Hollywood! S-au iubit nebuneşte în urmă cu 19 ani, s-au despărţit în 2004, s-au căsătorit şi au avut copii, iar acum sunt iar împreună şi speră să fie până la sfârşitul vieţii.

Ben Affleck şi Jennifer Lopez au fost supranumiţi ”Bennifer” în 2003 când erau consideraţi cel mai solid, mai frumos şi mai invidiat cuplu de la Hollywood. Destinul însă le-a jucat feste. Fiecare a luat-o pe drumuri separate şi au suferit enorm din cauza despărţirii, după ce Ben a înşelat-o pe Jennifer cu o bombă sexy. Anul acesta, Jennifer i-a mai acordat o şansă lui Affleck şi acesta nu vrea să o dezamăgească din nou.

image
În timpul şederii în Italia au fost precum doi porumbei romantici

Ben Affleck și Jennifer Lopez, nuntă în 2022?

Ben Affleck a fost însurat cu Jennifer Garner (49 de ani) între 2005 şi 2018, când tot infidelitatea lui a pus capăt mariajului, din care au rezultat trei copii, Violet, 16 ani, Seraphina, 12 ani, şi Samuel, 9 ani. Jennifer Lopez s-a măritat în 2004 cu Marc Anthony, au divorţat în 2014 şi au doi copii, pe gemenii Max şi Emme, de 13 ani. Însă destinul i-a readus împreună. Iată cele 7 semne că Ben Affleck şi Jennifer Lopez se pregătesc de nuntă. Jurnaliştii britanici de la The Sun cred cu tărie că în 2022 cei doi actori îşi vor jura credinţă veşnică după ce s-au reîndrăgostit. Ben şi J.Lo au fost cuplaţi între 2002 şi 2004 şi despărţirea a fost dureroasă pentru amândoi. Iată indiciile care arată că nunta se apropie: 

1) J.Lo a purtat rochie de mireasă la gala AMA, iar apropiaţii au punctat că acest lucru a fost un mesaj discret direcţionat către Ben. 2) Jennifer a păstrat inelul de logodnă primit în noiembrie 2002 de la Ben, care a costat atunci 1,2 milioane $ şi acum valorează 12 milioane $. Acest semn a fost interpretat ca fiind un indiciu că povestea de dragoste dintre ei nu s-a încheiat în 2004. 

3) J.Lo urăşte să trăiască în concubinaj şi are planuri de nuntă cu fiecare relaţie serioasă în care se implică. Apropiaţii susţin că Jennifer Lopez a visat întotdeauna la o familie mare şi frumoasă alături de iubirea vieţii ei. 4) Limbajul trupului descifrat de experţi confirmă că între ei există o atracţie magnetică. De fiecare dată când au apărut în public se sorbeau din priviri şi se completau reciproc. 5) Copiii lor se simt extraordinar împreună şi fac presiuni să îi vadă căsătoriţi. De Halloween a avut loc întâlnirea dintre Jennifer Garner şi J.Lo şi copiii lor au petrecut sărbătorile împreună. Gurile rele spun că Garner i-ar fi dat binecuvântarea lui Ben pentru relaţia cu Lopez.  

image
În timpul şederii în Italia au fost precum doi porumbei romantici

6) Sunt deja un cuplu solid după ce au defilat împreună în septembrie la Festivalul de Film de la Veneţia, iar la gala MET din New York au fost prezentaţi ca unul dintre cele mai influente top 5 cupluri din lume. 7) Zodiacul lor le prezice mariajul. J.Lo e născută la 24 iulie şi Ben la 15 august, amândoi sunt în zodia Leu, iar 2021 a fost propice iubirii lor pregătind marea unire pentru anul 2022. Conform astrologilor contactaţi de ”The Sun”, Leii îşi găsesc jumătatea şi rămân alături de ea în anul ce va urma.

image
Jennifer și Ben au fost surprinși recent sărutându-se cu pasiune, înainte de a se îmbarca în avion, în aeroportul Van Nuys, din Los Angeles

Citește și

Jennifer Lopez și Ben Affleck, ipostaze intime în Miami! S-au împăcat după ce au stat 17 ani despărțiți

JLo şi Ben Affleck se simt din ce în ce mai bine împreună

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
image
femeie care numara bani jpeg
alina puscas png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
andreea si cabral
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg