Adevărata față a lui Jennifer Lopez! Cum arată solista fără strop de machiaj

Ultima actualizare:

Jennifer Lopez, în vârstă de 52 de ani, și-a surprins fanii cu ultimul clip video pe care l-a distribuit pe contul personal de Instagram. Admiratorii vedetei sunt obișnuiți să o vadă pe divă mereu aranjată și îmbrăcată în haine impecabile, însă de această dată Jennifer a făcut o excepție și le-a prezentat o altă față a sa.

Jennifer Lopez a distribuit admiratorilor un clip video în care nu poartă strop de machiaj
Jennifer Lopez a distribuit admiratorilor un clip video în care nu poartă strop de machiaj

Jennifer Lopez se află în prezent în Spania, departe de casă și de iubitul ei Ben Aflleck, unde filmează pentru o producție Netflix. Vedeta a distribuit celor 197 de milioane de admiratori care îi urmăresc activitatea de pe Instagram un clip video neobișnuit.

Solista nu a făcut publice imagini din platoul de filmare sau cadre în care era aranjată, ci un film video din culise, în care apare fără strop de machiaj, are părul strâns într-un coc și poartă un halat. Pe parcursul clipului, artista a explicat tuturor că este obosită și că filmările sunt unele dificile. 

Sunt la filmări, foarte departe de casă. Suntem spre final, mă simt un pic epuizată, obosită… filmăm mult. Când faci filme de acțiune, acestea își pun amprenta pe corpul tău. Acum filmam și noapea, și se vede pe fața mea. Nu dormim suficient”, le-a explicat Jennifer fanilor. Videoclipul a fost apreciat de peste patru milioane de persoane și a adunat sute de comentarii, semn că fanii vedetei i-au apreciat curajul de a se afișa într-o ipostaza naturală, lipsită de machiaj sau de ajutorul filtrelor de pe Instagram. 

Jennifer Lopez și Ben Aflleck s-au împăcat anul trecut și sunt de nedespărțit

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat anul trecut și au decis să acorde încă o șansă poveștii lor de dragoste, după mai bine de 17 ani de când s-au despărțit. Din momentul împăcării și până în prezent, artiștii sunt de nedespărțit și par mai îndrăgostiți ca oricând. Gesturile de afecțiune sunt nelipsite, iar Jennifer Lopez radiază de fericire la brațul celebrului actor de la Hollywood. 

Jennifer Lopez a dezvăluit care este secretul frumuseții sale

Conform declarațiilor lui Jennifer Lopez, renunțarea la hrană de origine animală este elementul central care a ajutat-o să își mențină forma fizică atât de apreciată. Jennifer a detaliat care este regimul de care ține cont zilnic- începe ziua cu cereale integrale, banane, afine şi lapte de migdale. La prânz mănâncă o salată cu ardei iuţi sau paste cu dovlecei.

 Pentru a-şi păstra pielea tânără, în afară de cremele din colecția ei de frumusețe, artista se îmbăiază cu uleiuri naturale.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net