Noi detalii despre nunta secretă a lui Jennifer Lopez! Alegerea rochiei de mireasă are legătură cu Ben Affleck

Jennifer Lopez a anunțat că ea și Ben Affleck s-au căsătorit în mare secret, în Las Vegas, SUA. Acum, încep să se afle mai multe detalii despre cel mai fericit eveniment din viața celor doi, iar unele dintre ele au legătură cu primele momente în care s-au cunoscut, acum aproape două decenii.

Solista, în vârstă de 52 de ani, a purtat două rochii uimitoare pentru ziua cea mare, a doua fiind o creație de dantelă concepută de celebrul designer Zuhair Murad. Cealaltă rochie, însă, are o poveste de-a dreptul specială. Jennifer Lopez a purtat-o pentru prima oară acum 21 de ani, în anul 2001 mai exact, atunci când l-a și cunoscut pe Ben Affleck.

Află mai multe despre subiect:  Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în Las Vegas! Imagini de colecție: «Am așteptat 20 de ani»

La acea vreme, însă, J. Lo. a îmbrăcat piesa vestimentară în filmul „Gigli”, pentru rolul pe care îl juca. Se pare că rochia de mireasă i-a purtat noroc, căci pe platourile de filmare ale peliculei și-a cunoscut alesul inimii. Deși relația lor nu a mers din prima, iată că acum au ajuns să fie soț și soție, iar ea a renunțat la a mai fi Jennifer Lopez, pentru a prelua numele soțului. Acum o cheamă Jennifer Lynn Affleck.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în secret. Cum s-au îmbrăcat

J. Lo. a vorbit apoi despre rochia superbă pe care a purtat-o, mărturisind: „Am această rochie de atâția ani și doar o păstram și o păstram iar, și iată că acum o port în ziua nunții mele”.

S-ar putea să te intereseze și: Jennifer Lopez vrea o familie cu Ben Affleck! Ce i-a urat de Ziua Tatălui VIDEO

Rochia de mireasă semnată de designer-ul Zuhair Murad are mâneci lungi, un detaliu în jurul umărului și decolteu în formă de inimă. Creația a fost completată de corset și trenă lungă, iar look-ul a fost întregit dintr-un voal din dantelă.

Ben Affleck, pe de altă parte, a optat pentru o ținută pe care o avea deja! Dat fiind faptul că nunta a fost, se pare, spontană, actorul a purtat un sacou pe care îl avea deja ăn garderobă. Adevărata investiție, însă, se regăsește în verighetele celor doi care, spun experții, costă aproximativ 10 milioane de dolari.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

oana roman si marius elisei
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
FotoJet jpg
antonia sexy jpg
cub iuliana marciuc png
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg