Jennifer Lopez vrea o familie cu Ben Affleck! Ce i-a urat de Ziua Tatălui VIDEO

Ultima actualizare:

Jennifer Lopez a apelat la platforma ei de Instagram, acolo unde este urmărită de 214 milioane de internauți, pentru a marca Ziua Tatălui alături de partenerul ei, actorul Ben Affleck. În mesajul siropos, vedeta internațională a strecurat și o informație pe care o ghiceau deja mulți! Iată declarația!

Jennifer Lopez, declarație de dragoste pentru Ben Affleck, de Ziua Tatălui Foto: Arhivă
Jennifer Lopez, declarație de dragoste pentru Ben Affleck, de Ziua Tatălui Foto: Arhivă

Jennifer Lopez e gata să își întemeieze o familie alături de Ben Affleck! Nu o spunem noi, ci chiar artista, care a scos la iveală această informație în cadrul unui mesaj romantic destinat partenerului ei, cu ocazia Zilei Tatălui. 

Citește și: Ben Affleck şi Jennifer Lopez fac pasul cel mare! Ce decizie au luat cei doi

Jennifer Lopez, mesaj romantic pentru Ben Affleck, de Ziua Tatălui. Vrea să își întemeieze o familie alături de el

J Lo a explicat că se află în cea mai bună perioadă a vieții sale, și, chiar dacă e fericită cu parcursul ei profesional, toată împlinirea ei vine din planul personal. Cântăreața îl consideră pe Ben Affleck un tată minunat, dezvăluind că gândul de a „construi o familie” alături de el o face să se simtă binecuvântată și cu adevărat împlinită.

Amintim că cei doi actori s-au logodit din nou de curând, în luna aprilie a acestui an, după ce în urmă cu 20 de ani au mai făcut o dată acest pas. Atunci și-au anulat însă nunta, mergând pe drumuri separate.

La mulți ani de Ziua Tatălui pentru cel mai atent, iubitor, afectuos, consecvent și altruist tătic dintotdeauna! O zi fericită, iubirea mea.”, a scris Jennifer Lopez pe Instagram, în dreptul unui filmuleț romantic, în care apar imagini cu fericitul cuplu. 

„Asta e cea mai bună perioadă a vieții mele. Îmi iubesc cariera, dar nimic nu mă împlinește mai mult decât ideea că pot să îmi construiesc o familie cu cineva față de care am o iubire imensă, și care este la fel de dedicat familiei și nouă. Mă simt binecuvântată.”, mai spune Jennifer pe fundal, în videoclipul anterior menționat. 

Vezi și: Cum iese Jennifer Lopez în oraș, atunci când Ben Affleck nu e prin preajmă! Ținuta cu care a întors priviri

S-AU CĂSĂTORIT ÎN SECRET JENNIFER LOPEZ ȘI BEN AFFLECK?

Cele mai noi declarații ale lui Jennifer Lopez nu fac decât să întărească ideea că cei doi parteneri ar fi ajuns, din nou, la planuri de nuntă, de data aceasta în mare secret.

Încă de când s-au împăcat, fiind văzuți pentru prima oară împreună în aprilie 2021, cei doi par să fie mai îndrăgostiți ca niciodată, astfel că există deja zvonuri în presa internațională, potrivit cărora fericitul cuplu a făcut în sfârșit, după 20 de ani, pasul cel mare!

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost „cuplul momentului” la începutul anilor 2000, cunoscându-se pentru prima oară în 2001. În 2002, cei doi s-au logodit, însă în 2004 anunțau deja despărțirea. La scurt timp, Jennifer deja se căsătorea cu Marc Anthony. 

Jennifer Lopez și Ben Affleck au copii din fostele mariaje

J Lo are doi gemeni din mariajul cu cântărețul Marc Anthony, (2004-2014), o fiică și un fiu, Max și Emme, care au venit pe lume în 2008. Ben Affleck are la rândul lui 3 copii din fosta căsnicie cu actrița Jennifer Garner: două fiice, Violet, 16 ani, Seraphina, 13 ani, și un băiețel, Samuel, în vârstă de 10 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
image
actualitate.net
image
actualitate.net