Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în Las Vegas! Imagini de colecție: «Am așteptat 20 de ani»

Ultima actualizare:

Jennifer Lopez (52 de ani) și Ben Affleck (49 de ani) s-au căsătorit într-o capelă din Las Vegas, la miezul nopții, într-o ceremonie emoționantă, la care au luat parte și cei cinci copii ai lor, din mariajele anterioare. Nunta dintre artistă și actorul, laureat cu Oscar, a avut loc la 20 de ani de la prima lor logodnă. 

Jennifer Lopez Ben Affleck jpeg

J.Lo și Ben Affleck și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii superbe, ce s-a desfășurat într-un cadru restrâns, la care au participat familia și prietenii apropiați ai cuplului. Lopez și-a anunțat fanii cu privire la marele eveniment prin intermediul unui newsletter, însoțit de mai multe imagini de colecție de la nuntă, dar și de un mesaj impresionant despre minunata lor poveste de dragoste, precum și detalii unice despre ceremonie. 

Vezi și: JLo și Ben Affleck «topesc» Internetul. Se sărută și se țin în brațe pe unde merg. 7 poze romantice cu «Bennifer»

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în Las Vegas!

«În sfârșit am făcut-o. Iubirea este minunată, este blândă și ne-am dat seama că iubirea este, de asemenea, răbdătoare. Noi am avut răbdare 20 de ani. Acum este exact cum ne-am dorit. Noaptea trecută am zburat spre Vegas, am stat la coadă cu alte patru cupluri pentru a semna actul de căsătorie. 

Ne-am citit propriile jurăminte și ne-am oferit unul celuilalt inelele pe care le vom purta până la sfârșitul vieții. Am avut muzică la boxe Bluetooth în timp ce pășeam spre altar și, într-un final, a fost cea mai frumoasă nuntă pe care ne-am fi putut-o imagina. Una la care am visat acum mult timp.» a mărturisit J.Lo fanilor, prin intermediul newsletter-ului, unde s-a semnat cu Jennifer Lynn Affleck. 

Nu rata nici: Jennifer Lopez se mută pentru a fi lângă Ben Affleck. Reacţia fostului logodnic, Alex Rodriguez

Fotografiile de la nuntă sunt într-adevăr superbe și o înfățișează pe artistă radiind de fericire, alături de cel care s-a dovedit a fi iubirea vieții ei, actorul Ben Affleck. 

J.Lo a purtat o superbă rochie albă, de inspirație vintage și a adoptat o coafură retro ce amintea de stilul anilor '60, iar buchetul miresei a fost alcătuit din crini albi, o imagine glamour și în același timp clasică. 

(foto credit: OnTheJLO.com)

Potrivit certificatului de căsătorie, Jennifer Lopez a luat numele soțului ei, Ben Affleck.

certificat căsătorie Jennifer Lopez sursa foto Twitter David Mackau
certificat căsătorie Jennifer Lopez sursa foto Twitter David Mackau

Maniera superbă în care Ben Affleck a cerut-o în căsătorie pe J.Lo

Lopez a dezvăluit că plănuiește să se căsătorească cu Ben Affleck, în aprilie anul acesta, când a făcut public inelul de logodnă cu un diamant enorm de culoare verde, nuanță despre care artista a considerat dintotdeauna că îi poartă noroc. 

Interesant și: Amor fierbinte! Jennifer Lopez şi-a sărbătorit ziua pe un iaht la Saint-Tropez. Iată ce surpriză i-a pregătit iubitul ei, Ben Affleck

Jennifer Lopez a relatat cu deosebit de multă emoție momentul când Ben Affleck a cerut-o de soție pentru a doua oară, la 20 de ani după ce s-au despărțit. Cântăreața a dezvăluit că totul s-a întâmplat în timp ce își făcea o baie relaxantă. 

«Am fost complet luată prin surprindere. Mă uitam în ochii lui plângând de fericire, realizând că povestea noastră se repteă după 20 de ani. Nu mai putem spune nici măcar un cuvânt, el s-a uitat la mine și m-a întrebat: «Asta înseamnă "Da"?». Normal că înseamnă "Da"», le-a spus J.Lo fanilor în newsletter.

Citește și: Jennifer Lopez a rupt logodna, dar a rămas cu inel de 1,8 milioane de dolari

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au îndrăgostit în 2001

Povestea de iubire dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck a început în decembrie 2001. Pasiunea dintre ei a fost una furtunoasă, iar cei doi păreau a fi făcuți unul pentru celălalt. J.Lo i-a dedicat mai  multe piese lui Ben Affleck și chiar au filmat un clip împreună. În 2002 s-au logodit pentru prima dată și plănuiseră data nunții. Artista a rupt logodna, spre suprinderea tuturor și fiecare dintre ei a luat-o pe drumuri diferite. 

Vezi și: Împăcarea anului! Jennifer Lopez şi Ben Affleck, într-o escapadă romantică după 17 ani de la despărţire

J.Lo s-a căsătorit Marc Anthony, mariaj din care au rezultat două fiice, iar Ben Affleck s-a căsătorit actrița Jennifer Garner, alături de care a devenit tatăl a trei copii. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net