Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit după patru ani de relație și doi de logodnă

13 martie 2021
image
Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au separatFoto: Arhivă personală

Deși pozele romantice, pe plajă, în care JLo apărea primind de la Rodriguez inelul de logodnă în valoare de nici mai mult nici mai puțin de un milion de dolari îi arătau pe cei doi ca fiind cuplul perfect, să pare că întotdeauna există probleme și în paradis.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au separat după o relație de 4 ani și, astfel, și-au anulat logodna și nunta mult așteptată. Vestea a venit ca o surpriză neplăcută, având în vedere că cei doi au sărbătorit Ziua Îndrăgostiților împreună și, de asemenea, au participat și la Super Bowl în Miami, tot în luna februarie. De asemenea, aceștia au fost văzuți și în oraș în timpul pandemiei, pentru a celebra un an de logodnă.

Mai mult decât atât, Alex Rodriguez a explicat că spera să se căsătorească cu artista în 2021, după ce au fost nevoiți să amâne nunta din cauza pandemiei de coronavirus. Iată însă că Jennifer Lopez nu va mai îmbrăca rochia de mireasă, după ce cei doi parteneri au decis să pornească pe căi separate, informează surse apropiate ale cuplului, potrivit EOnline.

Momentan nu este cunoscut motivul separării, însă cum majoritatea vedetelor obișnuiesc „să își spele rufele în public” nu este exclusă nici eventualitatea unui divorț cu scandal. De-a lungul timpului, au circulat zvonuri cu privire la posibile infidelități ale lui Rodriguez, însă cuplul nu părea deranjat de aceste „bârfe”.

image
Foto: Arhivă personală
survivor2 png
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
carla s dreams bobonete 2 PNG
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
iumor jpg
cub tania budi png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
mario fresh alexia eram 7 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg