S-au despărțit sau nu JLo și Alex Rodriguez? „Ne confruntăm cu niște probleme”

Ultima actualizare:

    Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au vorbit despre vestea momentului din relația lor, și anume despărțirea, anunțată de toate tabloidele. Aceștia au declarat că nu se despart, însă lucrează în prezent la niște probleme pe care le-au întâmpinat în cuplu.

După ce vestea despărțirii dintre Jennifer Lopez și Alex Rodriguez a făcut înconjurul lumii, se pare că artista dezminte „zvonurile” unei posibile separări, însă recunoaște că nu e totul numai lapte și miere în relația ei cu fostul jucător de baseball. Cei doi susțin că „lucrează la niște probleme”, potrivit unor surse citate de Reuters.

„Toate zvonurile sunt neadevărate. Ne confruntăm cu niște probleme...”, au spus cei doi într-o declarație oferită sursei anterior menționate. Se pare că aceștia nu s-au pripit să anuleze logodna, așadar fanii cuplului vor putea vedea în curând și o nuntă, asta însă doar dacă Jlo și Rodriguez își vor rezolva problemele din cuplu care le pun acum bețe în roate.

O altă sursă le-a spus însă celor de la People că cei doi ar fi discutat într-adevăr despre despărțire, însă au decis să își mai acorde o șansă. „Au atins o periodă grea”, susține sursa, explicând, de asemenea, că zvonurile unei posibile infidelități a lui Rodriguez nu au nicio legătură cu problemele prin care trece cuplul în prezent.

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net