Ce vedete au trecut prin patul lui Ben Affleck? Soțul lui Jennifer Lopez a avut relații cu actrițe celebre

Ultima actualizare:

Mai multe vedete au trecut prin patul lui Ben Affleck! Soțul lui Jennifer Lopez a avut relații cu actrițe celebre de-a lungul timpului. Câteva nume surprinzătoare se află pe lista faimosului actor din filmele Argo și Gone Girl și Good Will Hunting.

Ce vedete au trecut prin patul lui Ben Affleck?
Ce vedete au trecut prin patul lui Ben Affleck?

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în Las Vegas, pe 18 iulie, la două decenii după despărțirea lor tumultoasă din 2003. Tot ce putem spera este că J.Lo nu va fi foarte geloasă pe trecutul plin de aventuri amoroase al proaspătului ei soț.

Citește și:  Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în Las Vegas! Imagini de colecție: «Am așteptat 20 de ani»

În vârstă de 52 de ani, actorul de la Hollywood a reușit să fie un adevărat Don Juan, furând inima multor vedete cunoscute.

S-ar putea să te intereseze și: Jennifer Lopez vrea o familie cu Ben Affleck! Ce i-a urat de Ziua Tatălui VIDEO

Soțul lui Jennifer Lopez, Ben Affleck, a avut o viață amoroasă plină. Actorul s-a întâlnit cu frumoasa Ana de Armas

Ultima sa relație importantă a fost cu Ana de Armas, considerată una dintre cele mai sexy actrițe din tânăra generație. Cei doi și-au început povestea de dragoste în 2020, dar după un an s-au separat.

Vezi și: Fosta iubită a lui Ben Affleck, ravisantă pe covorul roşu al mult aşteptatei premiere "James Bond: No Time To Die"

După despărțirea de Jennifer Lopez, Ben Affleck a avut o relație cu Gwyneth Paltrow 

Relația cu Gwyneth Paltrow a părut doar un pansament, după despărțirea de Jennifer Lopez din 2003. Ben Affleck și promițoarea actriță au avut o relație de scurtă durată, cu multe pauze, conform USmagazine.com.

Ben Affleck a fost căsătorit cu Jennifer Garner timp de 13 ani

În anul 2004, Ben a cunoscut-o pe Jennifer Garner, iar un an mai târziu cei doi s-au căsătorit, având ulterior trei copii: Violet, Seraphina și Samuel. În anul 2018, cuplul a anunțat separarea, iar Ben s-a confruntat cu o dependență de alcool.   

Poate te interesează: Reacția lui Jennifer Garner, după anunțul logodnei lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez. Cei doi au fost căsătoriți

Salma Hayek, pe lista de cuceriri a celebrului actor

Conform publicației USmagazine, Ben Affleck ar fi intrat într-o relație și cu celebra actriță Salma Hayek. Născută în Mexic, vedeta din filmele Desperado și Frida a avut o idilă cu actualul soț al lui Jennifer Lopez în 1999. 

Actorul a avut o scurtă aventură cu un model Playboy

În 2019, după ce ar fi avut o relație cu producătoarea emisiunii Saturday Night Live, Affleck a fost două luni împreună cu Shauna Sexton. Cu 26 de ani mai tânără decât starul de la Hollywood, tânara a cochetat un pic cu actoria, dar este mai degrabă cunoscută pentru faptul că a pozat în revista Playboy.

Cum a întâlnit-o Ben Affleck pe Jennifer Lopez?

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au întâlnit în 2002 la filmările pentru pelicula Gigli. Relaţia dintre cei doi actori de la Hollywood a fost foarte mediatizată la acea vreme, iar presiunea tabloidelor ar fi reprezentat unul dintre motivele despărțirii ulterioare.

Inițial, cei doi ar fi trebuit să se căsătorească în 2003, dar nunta a fost amânată. Ulterior, Lopez și Affleck au anunțat despărțirea. În 2021, cuplul poreclit „Benifer” s-a reunit, iar un an mai târziu cei doi și-au unit destinele în Las Vegas.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net