Jennifer Lopez, imaginea momentului! A pozat NUD, la 53 de ani: „Uneori ne neglijăm corpul”

Jennifer Lopez și-a sărbătorit ziua de naștere! Superba vedetă de la Hollywood a împlinit 53 de ani și a ales să marcheze momentul într-o manieră incendiară, la propriu. A purtat Costumul Evei, iar imaginile interzise cardiacilor au ajuns apoi pe rețelele de socializare, unde cei 219 de milioane de urmăritori ai solistei au rămas înmărmuriți!

Jennifer Lopez sexy (3) jpg

Decizia de renunța la haine și la inhibiții, deopotrivă, nu este una întâmplătoare, căci artista despre care nu trebuie să uităm că este și antreprenoare și fondatoare a brandului JLo Beauty a lansat un nou produs și așa a ales să îi facă reclamă. Este vorba despre o cremă hidratantă pentru posterior care costă 65$ și care promite să le confere femeilor care o achiziționează aceeași siluetă perfectă precum cea a vedetei.

Vezi și: Mihai Bendeac s-a întâlnit cu Jennifer Lopez? Iată dovada!

„Acordăm toată această îngrijire și ne îndreptăm atenția către pielea de pe ten, dar uneori ne neglijăm corpul. A fost important pentru mine să creez o rutină de îngrijire a pielii pentru tot corpul, doar pentru a răspunde nevoilor specifice și unice ale fiecărui trup. Așa că am început cu posteriorul”, a scris Jenny, în dreptul imaginilor de pe rețelele de socializare.

jennifer lopez nud jpg

Jennifer Lopez, adepta aparițiilor provocatoare

Nu este prima dată când vedeta se afișează dezbrăcată, în fața aparatului de fotografiat. În anul 2020, coperta single-ului „In the Morning” a fost realizată în aceeași manieră ca noua campanie publicitară: vedeta apare în prim-plan, nud.

Nu rata nici:  Alex Rodriguez, declaraţii surprinzătoare despre Jennifer Lopez, înainte nunţii ei cu Ben Affleck

În timp ce discuta despre afacerea ei, în cadrul unui interviu acordat revistei People, Jennifer Lopez a mărturisit că Ben Affleck, actualul ei soț, o preferă fără machiaj și alte artificii: „Îmi spune că îi place de mine când nu am nimic, fără păr coafat, fără machiaj. Apreciază cu adevărat asta, iar pe mine mă face să mă simt cu adevărat frumoasă și încrezătoare”.

În ceea ce privește vârsta pe care o are, Jennifer a spus: „Mă simt uimitor și sunt mai fericită ca niciodată. Simt că sunt la jumătate acum și că totul abia începe”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net