Andreea Esca, modificată de medicul estetician? Vedeta Pro TV arată mult mai bine!

Andreea Esca, în vârstă de 49 de ani, arată mai bine ca oricând! Prezentatoarea știrilor PRO TV strălucește și pare să fi trecut pragul medicului estetician pentru a șterge de pe chip trecerea anilor. 

Andreea Esca va împlini 50 de ani în luna august
Andreea Esca va împlini 50 de ani în luna august

Andreea Esca a luat recent un interviu care a fost difuzat pe Youtube, iar dacă aruncăm o privire rapidă asupra chipului îndrăgitei prezentatoare TV este ușor de observat că este lipsit de riduri sau cearcăne. Deși are 49 de ani și în curând va schimba prefixul, vedeta PRO TV reușește să țină la distanță semnele îmbătrânirii.

Este știut faptul că știrista are un stil de viață sănătos și că ține cont de sfaturile unui medic nutriționist, dar am putea crede că a apelat și la mici retușuri în cabinetul esteticianului. 

Dacă comparăm imaginea Andreei din podcast cu câteva imagini de anul trecut o diferență se remarcă cu ușurință! Ridurile au dispărut ca prin minune! 

Andreea Esca are un program încărcat și o viață foarte activă. Cu toate acestea, întotdeauna găsește timpul necesar pentru a se preocupa de modul în care arată. Așadar, merge la sala de sport și trage din greu. Dovada? Clipurile video de la antrenamente pe care prezentatoarea le distribuie adesea pe pagina personală de Instagram.

În plus, vedeta PRO TV a povestit că a urmat o dietă, alături de fiica sa Alexia Eram, după ce s-a sfătuit cu un medic nutriționist, iar astfel a reușit să slăbească, în mod sănătos, șase kilograme.

Ar putea să te intereseze și: Andreea Esca, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Ce face în timpul pauzelor de filmare 

Andreea Esca nu este adepta operațiilor estetice 

Adina Alberts, medic estetician, declara, în urmă cu mai bine de un an, că știe în mod sigur faptul că Andreea Esca nu este o împătimită a operațiilor estetice, din contră! Se opune vehement lor. Mama Alexiei Eram ar fi încercat o singură dată o injecție cu botox în zona frunții și ar fi fost complet dezamăgită de rezultatul final. 

„Andreea Esca mi-a declarat mai de mult că nu agreează genul de îmbunătățiri estetice, că nu și le dorește, că nu și le face. Îmi amintesc că acum câțiva ani am văzut-o că a încercat un pic de botox pe frunte și știu că nu i-a plăcut. Nu dă doi bani pe chestiile astea. E și asta o atitudine cu care sunt de acord. Nu văd de ce toată lumea ar trebui să-și… Atâta timp cât ești mulțumit de tine", povestea Adina Alberts. 

Îți recomandăm și: Andreea Esca  slăbit considerabil și strălucește la brațul lui Alexandre Eram

Ritualul de îngrijire pe care Andreea îl respectă cu sfințenie

Prezentatoarea PRO tv mărturisea că are un ritual riguros prin care acordă tenului îngrijirea necesară. Niciodată nu merge la culcare fără să se demachieze, indiferent de cât de obosită ar fi! 

„Am fost întotdeauna foarte riguroasă cu demachierea și, oricât aș fi de obosită, mă demachiez în fiecare seară și folosesc o cremă de hidratare. Am folosit o cremă de contur de ochi de la 20 de ani, când cineva mi-a spus că râd atât de mult încât cu siguranță o să fac riduri în jurul ochilor. Nu știu de ce, am ținut minte lucrul acesta și am folosit mereu o cremă de contur de ochi. Nu îmi lipsește niciodată mascara, am ruj sau gloss de obicei. Nu am mari tabieturi!”, relata Andreea Esca. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net