Mesajul Adinei Alberts, după ce fostul soț a murit de Covid. Bancherul George Alberts s-a stins la Matei Balș

Ultima actualizare:
George Alberts avea 66 de ani
George Alberts avea 66 de ani

Adina Alberts este în doliu! Fostul ei soț, bancherul George Alberts, a murit la 66 de ani, după ce a fost infectat cu Covid-19. El s-a stins din viață pe un pat de spital, la "Matei Balș", vineri noapte (9 octombrie).

Olandezul a stat în comă timp de 10 zile, dar era internat în spital de trei săptămâni. Bărbatul locuia de 25 de ani în România și a fost căsătorit cu Adina Alberts (51 de ani), actuala soție a lui Viorel Cataramă. Aceasta a scris un mesaj pe Facebook, în care acuză sistemul medical românesc de moartea lui George Alberts.

"S-a zbătut 3 săptămâni ca să supraviețuiască. Din păcate nu a reușit.Nu, nu l-a răpus acestă boală pandemică deși se infectase cu Sars-Cov2 în urmă cu câteva săptămâni. Ci sistemul de sănătate românesc care este în mare parte bolnav și plin de bube!Sunt prea tristă acum ca să fac o analiză “la rece”. Și prea scârbită. Dar lucrurile nu trebuie să rămână așa.GEORGE ALBERTS s-a stins aseară, la 66 de ani, răpus de crasa indolență a unor membri ai personalului medical dintr-un mare spital public bucureștean.De naționalitate olandeză, a iubit România imediat ce a pus piciorul pe aceste meleaguri. Se întâmpla asta în urmă cu 25 de ani! Dar țara asta i-a venit “de hac”!Dumnezeu să-l ierte și să îl primească alături de EL!", a scris Adina Alberts.


    George Alberts avea 66 de aniFoto: Arhiva personală
George Alberts avea 66 de aniFoto: Arhiva personală

Cine a fost George Alberts

George Alberts a fost numit director general adjunct al Piraeus Bank România în anul 2005. Anterior, olandezul a avut diverse funcții importante în cadrul ABNAmro Bank, în Banca Țiriac, și a fost cofondator al Motoractive Leasing,dar și unul din inițiatorii Expert Credit Bureau. Apoi, George Alberts a preluat o entitatea a băncii, fiind numit manager al Piraeus Leasing, potrivit capital.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Enceanu Tantareanu
banner ilinca vandici png
ianis hagi si elena nunta jpg
banner catalin botezatu png
Diskoteka Fun Factory jpeg
iulia vantur salman khan jpg
Cântăreața a realizat și o colecție de haine, de geci și tablouri pictate, unisex
image
actualitate.net
image
actualitate.net