Mesajul Adinei Alberts, după ce fostul soț a murit de Covid. Bancherul George Alberts s-a stins la Matei Balș

Ultima actualizare:
George Alberts avea 66 de ani
George Alberts avea 66 de ani

Adina Alberts este în doliu! Fostul ei soț, bancherul George Alberts, a murit la 66 de ani, după ce a fost infectat cu Covid-19. El s-a stins din viață pe un pat de spital, la "Matei Balș", vineri noapte (9 octombrie).

Olandezul a stat în comă timp de 10 zile, dar era internat în spital de trei săptămâni. Bărbatul locuia de 25 de ani în România și a fost căsătorit cu Adina Alberts (51 de ani), actuala soție a lui Viorel Cataramă. Aceasta a scris un mesaj pe Facebook, în care acuză sistemul medical românesc de moartea lui George Alberts.

"S-a zbătut 3 săptămâni ca să supraviețuiască. Din păcate nu a reușit.Nu, nu l-a răpus acestă boală pandemică deși se infectase cu Sars-Cov2 în urmă cu câteva săptămâni. Ci sistemul de sănătate românesc care este în mare parte bolnav și plin de bube!Sunt prea tristă acum ca să fac o analiză “la rece”. Și prea scârbită. Dar lucrurile nu trebuie să rămână așa.GEORGE ALBERTS s-a stins aseară, la 66 de ani, răpus de crasa indolență a unor membri ai personalului medical dintr-un mare spital public bucureștean.De naționalitate olandeză, a iubit România imediat ce a pus piciorul pe aceste meleaguri. Se întâmpla asta în urmă cu 25 de ani! Dar țara asta i-a venit “de hac”!Dumnezeu să-l ierte și să îl primească alături de EL!", a scris Adina Alberts.


    George Alberts avea 66 de aniFoto: Arhiva personală
George Alberts avea 66 de aniFoto: Arhiva personală

Cine a fost George Alberts

George Alberts a fost numit director general adjunct al Piraeus Bank România în anul 2005. Anterior, olandezul a avut diverse funcții importante în cadrul ABNAmro Bank, în Banca Țiriac, și a fost cofondator al Motoractive Leasing,dar și unul din inițiatorii Expert Credit Bureau. Apoi, George Alberts a preluat o entitatea a băncii, fiind numit manager al Piraeus Leasing, potrivit capital.ro.

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net