Ce bine arăta în tinerețe mama prezentatoarei Andreea Esca! „Nu țineai pasul cu ea...”

Ultima actualizare:

Cu ocazia zilei de naștere a mamei sale, Andreea Esca n-a ratat momentul de a se lăuda din nou cu frumusețea celei care i-a dat viață. Ajunsă la vârsta de 81 de ani, Lucia Esca fura toate privirile în tinerețe.

Andreea Esca are cu ce se mândri. Vedeta Pro Tv a postat un mesaj și câteva poze spectaculoase cu mame ei, care avea o frumusețe răpitoare în „primăvara” vieții. Imaginile au fost savurate de fanii prezentatoarei TV, fotografiile adunând 10.000 de aprecieri.

Mama Andreei Esca visa să devină actriță, însă a fost împiedicată să își îndeplinească dorința. Cu toate acestea, din imagini se vede clar că Lucia Esca ar fi avut toate șansele să strălucească pe marele ecran.

Una din fotografii este mai mult decât curajoasă. Mama Andreei se află în costum de baie pe o motocicletă. „Nu puteai ține pasul cu ea...”, a scris vedeta de la Pro TV, în postarea de pe Instagram.

Mama Andreei Esca a împlinit 81 de ani. Poze fabuloase cu ea în tinerețe, în costum de baie, pe motor

„Pentru mine a fost și este mama perfectă. M-a ghidat, susținut, încurajat, impulsionat, criticat, felicitat, răsfățat, certat, aprobat, dezaprobat.

A făcut lecțiile cu mine, m-a dus la meditații, la sport, la petreceri, la teatru, la film, la examene, îmi verifica ghiozdanul și în liceu", a povestit Andreea Esca, anul trecut, într-un editorial pentru alistmagazine.ro.

Mama Andreei Esca voia să devină actriță. „Nu era niciodată necoafată, nevopsită, nemachiată”

Lucia Esca a împlinit vârsta de 81 de ani
Lucia Esca a împlinit vârsta de 81 de ani

Vedeta de la Pro TV consideră că toții gemenii „ar trebui să fie pe o scenă”, iar mama sa s-ar fi descurcat „de minune” ca actriță. Din păcate, Lucia Esca nu a putut să-și urmeze visul deoarece tatăl ei a fost deținut politic. În cele din urmă, mama vedetei a devenit asistentă medicală.

„Foștii mei colegi de școală mă întreabă și acum ce face mama mea mișto și își amintesc cu plăcere ce mâncare bună ne făcea când veneau la mine în vizită și cât de elegantă era ea, la ședințele cu părinții. Ce nu știau ei era că așa era mereu. Și în sala de operație, stătea și câte opt ore în picioare, pe tocuri.

Andreea Esca a mai povestit că mama ei era mereu aranjată, iar la 60 de ani alerga cu nepoata ei în brațe „de nu te puteai ține după ea”.

„Nu era niciodată necoafată, nevopsită, nemachiată. Când adormea fără să se demachieze, îmi zicea: <Lasă, să fiu aranjată, că dacă vine cutremurul și trebuie să ieșim în stradă?> La 60 de ani avea 49 de kg și alerga cu Alexia în brațe, de nu te țineai dupa ea”, a mai povestit Andreea Esca, cu ocazia momentului în care Lucia „a schimbat prefixul” în 2021. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net