Andreea Esca, ipostază comică de 1 iunie. „Nu mă gândesc să mă maturizez”

Ultima actualizare:

Andreea Esca s-a lăsat surprinsă într-o ipostază comică de 1 iunie. În ziua când și cei mari devin mici, vedeta de la Pro TV a apărut într-o postură inedită, afișând un zâmbet larg.

Cunoscuta prezentatoare a postat o urare tuturor copiilor, cu ocazia zilei de 1 iunie. Prezentă la o petrecere pentru cei mici, Andreea Esca s-a cățărat pe o mașinuță mult prea mică pentru un adult. Rezultatul a fost însă unul hazliu. Totodată, vedeta știrilor de la Pro Tv a împărtășit și o fotografie adorabilă din copilărie.

„Nici nu mă gândesc să mă maturizez. De ce aș face așa ceva?”, a scris Andreea Esca pe contul ei de Instagram, în cadrul postării de 1 iunie.

Citește și Uite cum se distrează Andreea Esca și Alexia Eram, pe muzică lăutărească, în mașina de lux

Andreea Esca nu vrea să se maturizeze niciodată. „De ce aș face așa ceva?”

Vedeta s-a distrat pe cinste la o petrece organizată de 1 iunie. Foto: Instagram/Andreea Esca
Vedeta s-a distrat pe cinste la o petrece organizată de 1 iunie. Foto: Instagram/Andreea Esca

Pe lângă fotografia în care „conduce” o mașinuță pentru copii, vedeta de la Pro a publicat pe contul rețeua de socializare și o imagine din copilărie. Andreea Esca e adorabilă, iar urmăritorii ei n-au ezitat să-i dea cât mai multe aprecieri.

Andreea Esca, fotografie superbă din copilărie. Foto: Instagram
Andreea Esca, fotografie superbă din copilărie. Foto: Instagram

Andreea Esca nu pare afectată de criticile nimănui. „Știrista” continuă să facă așa cum dorește în viață, fără țină cont de opinia altora. Recent, prezentatoare a fost criticată de Iulia Albu, după ce a participat la un eveniment monden.

Esca, criticată pentru că poartă „mereu același lucru”

Specialista în fashion nu a aprobat ținuta Andreei, glumind că outfit-ul respectiv ar fi atât de rău încât „ar putea să dea o stare proastă oricui.” Totodată, Esca a fost criticată pentru că poartă „mereu același lucru”.

Acei colțunași pe care îi are pe pantofi și cu acel tricou roz pe care scrie „Te iubesc” cred că sunt de natură să dea o stare proastă oricui. (..) E clasică în sensul în care poartă tot timpul același lucru.”, a spus Iulia Albu, la Antena Stars.

Vedeta de la Pro TV a primit recent și o veste extrem de proastă. Unul dintre cei mai cunoscuți crainici tv din istoria televiziunii românești, Ilie Ciurescu, a încetat din viață, în urmă cu 3 săptămâni. Esca a publicat un mesaj emoţionant, la aflarea veştii, despre cel care i-a fost mentor în primii ani din carieră.

„Ilie Ciurescu și echipa lui erau într-adevăr o echipă și așa vor rămâne în memoria mea. Pentru că el știa să fie un leader iar ei iubeau ceea ce făceau”, a scris Andreea Esca pe contul ei de Facebook.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net