Uite cum se distrează Andreea Esca și Alexia Eram, pe muzică lăutărească, în mașina de lux

Andreea Esca și Alexia Eram se distrează pe cinste împreună, iar dovada este ultimul clip postat pe Instagram, în care prezentatoarea PRO TV își filmează fiica cum cântă pe muzică lăutărească în mașină, alături de câteva prietene, influencerițe celebre. 

Uite cum se distrează Andreea Esca și Alexia Eram, pe muzică lăutărească, în mașina de lux!
Uite cum se distrează Andreea Esca și Alexia Eram, pe muzică lăutărească, în mașina de lux!

Andreea Esca și Alexia Eram au fost invitate la un eveniment organizat în Cluj-Napoca, de o celebră publicație de lifestyle. Prezentatoarea PRO TV și influencerița au fost selectate ca fiind printre cele mai relevante vedete din România, în ceea ce privește ideea de lifestyle modern și cosmopolit. 

Citește și Andreea Esca e devastată. A murit mentorul ei

Andreea Esca la evenimentul din Cluj
Andreea Esca la evenimentul din Cluj

Cele două au avut parte de un tratament regesc la hotelul unde au fost cazate și au petrecut timp de calitate alături de celelalte vedete și influenecerițe invitate, printre care se numără și Ioana Grama.

Alexia Eram și Andreea Esca au documentat experiența lor împreună la evenimentul de gală, pe rețelele de socializare, iar fanii au avut ocazia să vadă, delicatesele și băuturile scumpe cu care s-a răsfățat cele două.

Andreea Esca și Alexia Eram s-au răsfățat cu delicatese
Andreea Esca și Alexia Eram s-au răsfățat cu delicatese

Punctul culminant al acestei experiențe a fost momentul când, Andreea Esca, aflându-se în mașină cu Alexia Eram, Ioana Grama și alte influnecerițe, a pus muzică lăutărească la maxim și le-a filmat pe Alexia Eram și pe Ioana Grama cum fredonau de zor fiecare cuvânt al piesei și se amuzau copios. Melodia aleasă de prezentatoarea PRO TV a fost chiar hit-ul lui Carmen Chindriș ,,Ziua-n care tu m-ai sarutat". 

Andreea Esca și Alexandre Eram, escapadă de lux, în doi

Andreea Esca a mai avut parte recent de o călătorie extrem de specială, de data aceasta a fost vorba de o escapadă de lux în doi, alături de soțul ei, Alexandre Eram. Vedeta PRO TV a mers într-o croziera romantică cu soțul ei, la bordul unui yacht, pe Canalul Mânecii. 

Citește și Ce mămică amuzantă este Andreea Esca! Alexia Eram s-a distrat alături de mama ei

Andreea Esca a postat pe contul de socializare mai multe imagini din fabuloasa vacanță și, pe lângă peisajele unice, fanii au observat și zâmbetul radios al vedetei. Prezentatoarea PRO TV și soțul ei s-au bucurat de două zile, departe de copii și alte responsabilități, iar destinația a fost aleasă cu atenție, căci Canalul Mânecii este locul la care doar crema societății are acces. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net