Bucurie mare în familia Andreei Esca! Vedeta PRO TV e mătușă

Bucurie mare ├«n familia celebrei prezentatoare a ╚Ötirilor Pro Tv, Andreea Esca. Vedeta a devenit m─âtu╚Öic─â la ├«nceputul acestei luni. Veri╚Öorul primar, Cristian Furdi, afacerist cu o func╚Ťie de conducere la o agen╚Ťie de impresariat, a devenit t─âtic la v├órsta de 51 de ani.

andreea esca jpeg
Andreea Esca este m─âtu┼čic─â!

Prezentatoarea PRO TV, Andreea Esca, 49 de ani, este extrem de fericit─â deoarece familia ei are un nou membru, este vorba de o nepo╚Ťic─â din partea veri╚Öorului primar, afaceristul Cristian Furdi. Pe 2 aprilie, Andreea Esca a devenit m─âtu╚Öa unei feti╚Ťe superbe, pe nume Arya. 

Cite╚Öte ╚Öi Andreea Esca, emo╚Ťionat─â la revederea cu fiul ei. Cum ╚Öi-a surprins Aris mama

 ├Än cur├ónd va avea loc botezul, iar Andreea Esca este invitat─â de onoare, sau cine ╚Ötie, posibil chiar na╚Öa micu╚Ťei. Nepoata Andreei este un bebelu╚Ö cuminte, iar t─âticul este tare m├óndru de ea. Recent, v─ârul Andreei ╚Öi-a postat o fotografie pe Facebook cu odorul s─âu. 

image
Nepo╚Ťica Andreei Esca

Andreea Esca, revedere emo╚Ťionant─â cu fiul ei

Andreea Esca este una dintre cele mai de succes vedete de televiziune din Rom├ónia, ├«ns─â are ╚Öi o via╚Ť─â de familie de invidiat. Prezentatoarea PRO TV este mama a doi copii frumo╚Öi, Alexia ╚Öi Aris Melkior, din mariajul cu omul de afaceri, Alexandre Eram. 

Cite╚Öte ╚Öi Cum au celebrat Alexia Eram ╚Öi mama ei, Andreea Esca, Pa╚Ötele catolic? Talentul ascuns al frumoasei influenceri╚Ťe

Vedeta a avut parte de o surpriz─â de propor╚Ťii deoarece, fiul ei ├«n v├órst─â de 18 ani, a revenit din Paris, pentru a fi al─âturi familie, de s─ârb─âtori. 

Vedeta de televiziune a ├«mp─ârt─â╚Öit pe re╚Ťelele de socializare mai multe momente frumoase petrecute ├«mpreun─â cu fiul ei. Aris locuie╚Öte de ceva timp ├«n Fran╚Ťa, unde studiaz─â. T├ón─ârul a fost ├«mpreun─â cu mama sa la Ambasada Fran╚Ťei din Rom├ónia pentru a vota ├«n alegerile preziden╚Ťiale din Fran╚Ťa. 

Aris este de asemenea un b─âiat cu un talent muzical deosebit, fapt dovedit de mama sa, Andreea Esca, care a postat un clip emo╚Ťionant cu fiul ei care c├ónt─â la pian.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

david webp
276138604 516868496470142 2126568927628978572 n jpg
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
FotoJet (5) jpg
BeFunky collage (35) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
5 front bac toata clasa jpg
vladimir draghia jpg
image
image
image
image
Beckham
dana budeanu copii iunie 2022 jpg
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
vladimir draghia jpg
lavinia parva4 png
BeFunky collage (36) jpg