Imagine de colecție cu două Andree! Esca și Marin s-au transformat în „Îngerii lui Charlie”

Iată că televiziunea îți dă… aripi! Andreea Esca și Andreea Marin au participat la cel mai recent eveniment monden, așa că era imposibil ca marile legende ale televiziunii românești să rateze o asemenea ocazie și să nu se fotografieze împreună.

Cele două nu au împărțit doar micul ecran, o perioadă îndelungată de timp, ci și aceeași pereche de aripi. Apariția angelică a celor două Andree a fost completată de outfit-urile lor, în nuanțe deschise de alb și de ivoire. Andreea Esca ne face „Surprize, surprize”, căci a avut parte de un dialog îndelungat, format din mai multe povești și hohote de râs cu „Zâna”.

Citește și: Andreea Marin, mărturisire emoționantă despre partenerul ei: «E o potrivire între noi mai rar întâlnită»

„Bună ziua, București!”, a spus Andreea Marin, la brațul prezentatoarei de la PRO TV, la evenimentul organizat chiar de ea, pentru „A List Magazine”. Zeci de vedete au fost astăzi la JW Mariott, în grădina de vară, unde nu puteai sta fără ochelari de soare din cauza ținutelor deschise la culoare. Dresscode-ul a avut la bază nuanțele „de vară”, iar Andreele s-au conformat și s-au transformat în Îngerii lui Charlie!

Andreea Esca și Andreea Marin, imagine rară

Andreea Esca a purtat o salopetă ivoire, ștrengărească, dintr-un material ușor. Mâneca scurtă și gulerul drept ne-au dus cu gândul la sarafanele pe care le purtam în copilărie, în timp ce sandalele argintii cu platforă și toc mega-înalt au ajutat-o pe știristă să fie, la propriu, la înălțime. Vedeta outfit-ului nu a fost „modelul”, așa cum era de așteptat, ci ochelarii de soare care, aparent, au fost nelipsiți în cazul multor vedete prezente.

Nu rata: Ce bine arăta în tinerețe mama prezentatoarei Andreea Esca! „Nu țineai pasul cu ea...”

Andrea Marin a optat, însă, pentru o ținută ceva mai clasică, albă, formată din trei piese. A spus „Adio!” clasicelor cămăși și, sub sacou, Zâna Surprizelor și-a pus direct o vestă. Pantalonii cu croială dreaptă și lungime ca la carte au fost puși în valoare de balerinii cu vârf ascuțit, de la faimosul designer Jimmy Choo. La capitolul accesorii, Andreea Marin a ales o geantă de tip plic, albă, și o pereche de ochelari de soare.

În ce relații sunt cele mai cunoscute prezentatoare TV?

Andreea Esca este cea mai longevivă știristă din România, debutând în televiziune în anul 1995. Andreea Marin, însă, a debutat la TVR, post la care a și prezentat emisiunea „Surprize, Surprize” vreme de opt sezoane. Nu au vorbit prea des una despre cealaltă și nici nu s-au afișat la evenimente mondene, până de curând. Dacă s-ar fi crezut că sunt rivale, ei bine, nu! Andreea Marin a declarat, în iarna anului 2021, că Esca este un model de urmat și și-a exprimat în mod public aprecierea.

„Andreea Esca e un exemplu, bineînțeles, chiar dacă nu singurul, dar mi-ați cerut un singur nume. Îmi plac oamenii frumoși pe dinafară și pe dinăuntru, inteligenți și buni, care nu păcălesc, ci confirmă pe termen lung”, a transmis, la momentul respectiv, Zâna Surprizelor, pentru Spectacola.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net