Andreea Marin, mărturisire emoționantă despre partenerul ei: «E o potrivire între noi mai rar întâlnită»

Ultima actualizare:

Andreea Marin s-a afișat în public alături Adrian Brâncoveanu, partenerul ei de mai mulți ani, chiar la petrecerea Viva. Cu această ocazie, vedeta a făcut o dezvăluire extrem de emoționantă despre conexiunea specială pe care o împărtășește cu acesta.

Prezentatoarea TV a oferit o surpriză neașteptată invitaților de la petrecerea Viva, căci au avut ocazia să o vadă pe Andreea Marin, într-o ipostază destul de rară, adică la brațul iubitului ei Adrian Brâncoveanu. 

Citește și: Andreea Marin, superbă într-o rochie roz, la braţul iubitului

Deși cei doi formează un cuplu de mai mulți ani, vedeta TV și iubitul ei sunt extrem de discreți în ceea ce privește relația lor și evită să se afișeze la evenimente mondene împreună. 

Andreea Marin a considerat de cuviință că este momentul să facă o excepție, așa că a apărut alături de iubit, la party-ul Viva, printre personalități din showbiz și din mass-media. 

Vedeta a purtat o rochie de culoare roz prăfuit, ce îi conferea o alură absolut diafană. Vestimentația Andreei Marin a fost în ton cu starea ei de spirit, căci radia de fericire, în compania partenerului. 

Citește și: Andreea Marin se gândește serios la viitorul fiicei sale, Violeta!

Prezentatoarea TV nu a ezitat să vorbească despre relația dintre ea și Adrian Brâncoveanu și să facă o mărturisire extrem de emoționantă.

Oare este acesta un semn subtil din partea Andreei Marin că ar urma o nuntă cu Brâncoveanu în viitorul apropiat? Doar în timp vom vedea în ce direcție va evolua relația lor, cert este că între vedetă și partener există o legătură foarte specială, după cum însăși Andreea Marin a mărturisit. 

,,Ne place să avem grijă unul de altul, dar bineînțeles că fiecare decide pentru sine. Se pricepe la cadouri. E o potrivire între noi mai rar întâlnită.

Suntem oameni ocupați. Avem treabă fiecare dintre noi. (…) E greu de convins să stea în fața unei camere de luat vederi, pentru că nu e meseria lui și nu îi place, dar altfel nu, ne face plăcere să ieșim împreună", a declarat Andreea Marin pentru Atena Stars

Andreea Marin, despre viața în lumina reflectoarelor

Andreea Marin a vorbit în exclusivitate pentru Click! despre dorința de se retrage câteodată din lumina reflectoarelor. ,,Zâna surprizelor" a fost extrem de sinceră și a mărturisit că vrea să facă loc generațiilor următoare și să se ocupe de aspecte ce țin de culisele televiziunii. 

,,Sunt de aproape trei decenii în acest domeniu și îmi doresc ca ușor, ușor, să las loc generațiilor ce vin, iar eu să fac mai multe lucruri din culisele acestei meserii.", a dezvăluit Andreea Marin pentru Click!

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net