Andreea Marin, apariție răvășitoare pe străzile din capitala Portugaliei

Andreea Marin și-a mutat „biroul” pentru scurtă vreme în capitala Portugaliei, Lisabona.

stanga
dreapta
image
image
image
image
image

„Zâna surprizelor” le-a transmis fanilor de acasă un mesaj prin contul ei de Instagram, în care le-a explicat cât de dificil îi este să îmbine utilul cu plăcutul, Lisabona fiind, mai degrabă, o destinație care ne duce cu gândul la vacanță decât la muncă.

Inspirată de explozia de culori din Lisabona

Bună dimineața, prețuiește viața! Avantajul muncii mele e că nu are granițe și uneori ajung să filmez în colțuri de lume unde soarele și culorile îmi inundă mintea și sufletul, din zori până la asfințit. Iubesc lumina, sunt ca o floare a soarelui care o caută mereu, mă inspiră, îmi dă energie creativă, bucurie de a trăi”, a transmis Andreea.

Citește și: Andreea Marin, ritualul de frumusețe de la care nu se abate: «Trebuie să fim modele pentru fiicele noastre»

Și, într-adevăr, culorile albăstrui intense ale bătrânilor copaci din parcul Edward al VII-lea, de lângă Piața Marquês de Pombal au inspirat-o probabil pe Andreea Marin să își asorteze vestimentația vintage cu atmosfera exotică din Lisabona.   

andreea marin iubit4 jpg
Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu

Portugalia e locul meu de muncă și azi, sunt fericită că de această dată există puțin timp și pentru a îmbina plăcutul cu utilul și lucrul devine mult mai plăcut așa, când există această balanță, dar se întâmplă rar să le pot îmbina, de obicei, e doar muncă, zi lumină”, a mai scris Andreea Marin.

Însoțită de iubit

Diva a prins un pic de timp liber și a explorat capitala Portugaliei alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Cei doi au sărbătorit, în luna mai, cinci ani de iubire. Totuși, oricât de frumoase ar fi meleagurile străine, Andreea a mărturisit că acasă se simte cel mai bine.

Oricum ar fi, mie mi-e mereu dor de casă și revin imediat ce termin ce am de făcut, întotdeauna caut să reduc timpul în care lipsesc de lângă cei dragi, ce nu-mi sunt alături.

Citește și: Andreea Marin, declarație siropoasă despre iubitul ei. A rupt Instagramul cu imaginile astea!

Așa că număr orele până când ajung din nou la vremea noastră capricioasă, prefer să fiu acolo, oricât de frumos ar fi în alte locuri din lume, recunosc. Am avut atâtea ocazii să plec peste hotare, să devin cetățean al altei țări...

Nu din patriotism, ci din cauza unui dor care mă mistuie mereu, eu simt că nicăieri nu e mai bine decât acasă”, a încheiat Andreea Marin.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Monica Tatoiu
BeFunky collage (2) jpg
emil rengle
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub anda adam png
andreea banica22 png
nicole kidman keith urban3 jpg
BeFunky collage (2) jpg
guslicov raluca alex mica aura b JPG
cub catalin botezatu png