Andreea Marin, poză rară cu fiul lui Ștefan Bănică! Ce gest a făcut «Zâna» pentru Radu

Ultima actualizare:

Nu mai e un secret faptul că Andreea Marin are o relație foarte bună cu fiul fostului ei partener, Ștefan Bănică, însă imaginile cu cei doi sunt scumpe la vedere. De curând însă, fosta prezentatoare TV a publicat mai multe fotografii în care apare alături de Radu, dar și de fiica ei și a lui Bănică, Violeta. Iată ce au pus la cale cei trei!

Andreea Marin se înțelege de minune cu fiul lui Ștefan Bănică Foto: Arhivă
Andreea Marin se înțelege de minune cu fiul lui Ștefan Bănică Foto: Arhivă

Deși nu obișnuiește să își expună viața de familie, Andreea Marin și-a luat în acest weekend urmăritorii prin surprindere. Și acest lucru pentru că a avut parte de o ieșire inedită, care a oferit publicității și câteva imagini de colecție!

Andreea Marin, fotografii de pus în ramă alături de fiica ei, dar și de fiul lui Ștefan Bănică

Andreea Marin s-a fotografiat alături de fiica ei și al lui Ștefan Bănică, Violeta, dar și de Radu, fiul cântărețului din altă relație. Cele două i-au făcut o vizită lui Răducu, cunoscut pentru pasiunea sa pentru gătit, tânărul făcându-și apariția în trecut și în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”.

Ei bine, de atunci Radu Ștefan a evoluat, iar acum a reușit să își deschidă o cafenea, alături de un alt partener. Sora lui, Violeta, însoțită și de mama ei, Andreea Marin, i-au călcat pragul noii afaceri și s-au bucurat din plin de preparatele sale, pe care fosta prezentatoare TV le-a lăudat ulterior și pe rețelele de socializare.

Zi de neuitat pentru mine: cea mai bună felie de tort de mere făcut că la mama acasă și o limonadă cu fructe răcoroasă și gustoasă, servite chiar de Radu Ștefan Bănică, la cafeneaua sa. Și tortul de banane ales de Violeta mi-a făcut cu ochiul, însoțit de limonadă ei cu mentă. Nu beau cafea, dar mireasma care te învăluie de cum intri e minunată!

M-a cucerit căldura locului, dar și mândria de a-l vedea pe Ștefan ca gazdă primitoare, firește, parcă ieri era copilul dulce de numai câțiva anișori… Azi e student la teatru, partener în acest business în care se implică trup și suflet, nici nu știu când a trecut vremea!

Sunt mândră de cei doi frați care sunt înalți cât mine acum și vă recomand cu căldură un popas în inima orașului, la o cafea, un ceai, o gustare sau o prăjitură de casă!”, a scris Andreea Marin în mediul online, oferindu-i astfel lui Radu Ștefan un start perfect pentru noua lui afacere, având în vedere că nu oricine își permite „promovare” din partea vedetei TV. 

Citește și: Cât e de superbă! Imaginea cu Violeta postatã de Andreea Marin care face furori pe Instagram

Radu Ștefan Bănică se înțelege de minune cu sora lui vitregă, Violeta

Cei doi frați au crescut, într-adevăr, văzând cu ochii, moștenind toate trăsăturile frumoase din partea părinților lor. Radu este fiul pe care Ștefan Bănică îl are din relația cu Camelia Constantinescu, de care s-a despărțit în 2005.

Tânărul are acum 20 de ani, în timp ce sora lui vitregă, Violeta, cu care are o relație frumoasă, are 14 ani. Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au fost căsătoriți timp de șapte ani, din 2006 până în 2013, când au divorțat.

Citește și: Radu Ştefan Bănică a devenit model. Tânărul de 19 ani a pozat pentru un brand de haine

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net