Andreea Marin comentează eventualele intervenții estetice ale fiicei: «Am avea o discuție foarte serioasă»

Ultima actualizare:

Andreea Marin este cu siguranță o divă incontestabilă și arată impecabil de fiecare dată, dar ce părere ar avea dacă fiica ei, Violeta, și-ar dori să facă intervenții estetice. Ei bine, vedeta a vorbit despre acest subiect delicat pentru prima dată. 

Andreea Marin comentează despre eventuale intervenții estetice ale fiicei
Andreea Marin comentează despre eventuale intervenții estetice ale fiicei

Andreea Marin are o carieră de invidiat în televiziune, dar este împlinită și în viața de familie, fapt datorat fiicei sale, pe nume Ana Violeta Bănică, din mariajul cu Ștefan Bănică Jr.

Citește și Andreea Marin dezvăluie testul dur la care a supus-o Valeriu Lazarov: «S-au dovedit a fi mari adevăruri»

Prezentatoarea cunoaște foarte bine presiunile la care sunt supuse femeile din lumina reflectoarelor, când vine vorba de aspectul lor fizic, de aceea, în cadrul unui interviu, Andreea Marin a discutat pe margineaa acestui subiect. 

Andreea Marin este destul de categorică în ceea ce privește intervențiile când vnine vorba de fiica sa și consideră că persoanele care apelează la astfel de proceduri, trebuie să-și asume responsabilitatea și să caute un aspect cât mai natural. 

”Am avea o discuție foarte serioasă care cred că s-ar termina cu un ”NU”. N-aș putea să spun că susțin mamele care se duc cu fiicele de 16,17 ani la estetician, pentru operații de mărire a buzelor, sânilor, modificarea nasului ș.a., dacă nu e o nevoie medicală. Nu sunt de acord nici pentru mine. Nu caut deloc prietenia cu soluțiile invazive, nu mi le doresc pur și simplu. Dacă cineva decide până la urmă să facă, pentru că se simte mai bine astfel, atunci trebuie să fie aproape de naturalețe”, a mărturisit Andreea Marin, pentru Antena Stars.

Andreea Marin, despre un nou sezon ,,Surprize, Surprize" 

Andreea Marin a vorbit recent în cadrul unui podcast despre provocările pe care le înfruntat la începutul carierei sale, pentru a ajunge la succesul, de care se bucură la acest moment. 

Prezentatoarea TV a mărturisit că și-a ales meseria de jurnalist de televiziune și prezentatoare dintr-o foarte mare pasiune. Andreea Marin a dezvăluit că Valeriu Lazarov nici măcar nu a plătit-o, timp de câteva luni, pe vremea când lucra cu el la TVR. 

Citește și Andreea Marin dorește revenirea la «Surprize, Surprize»! Condiția impusă de divă

Andreea Marin a fost întrebată și de emisiunea ,,Surprize, Surprize", iar vedeta nu a ezitat să afirme că ar fi un mare succes dacă ar fi reluată. De asemenea, revenirea Andreei Marin în rolul de ,,Zâna surprizelor" ar fi condiționată de o echipă profesionistă care abordează acest tip de show cu multă responsabilitate. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net