Andreea Marin, blondă! Schimbarea radicală făcută de Zână

Ultima actualizare:

E primăvară și e momentul perfect pentru o schimbare, pentru a încerca ceva nou și pentru a ne împrospăta look-ul. Asta a gândit probabil și Andreea Marin, care a trecut pragrul salonului de frumusețe gata pentru a renunța la culoarea cu care a obișnuit pe toată lumea și pentru a încerca ceva nou. Așa se face că Zâna a uimit pe toată lumea cu ce mai recentă apariție în mediul online. 

Andreea Marin foto: Instagram
Andreea Marin foto: Instagram

Andreea Marin ne-a obșnuit cu părul ei, tuns bob, în culori mai închise: negru, șaten, castaniu, toate din aceeași zonă. Iată că Zâna a decis că finalul lunii martie e momentul perfect pentru o schimbare, așa că s-a lăsat pe mâinile știliștilor. Ce a ieșit îi vine perfect Andreei: acum, prezentoarea are părul într-o culoare blond închis, care parcă o întinerește. 

Andreea Marin a renunțat aproape de tot la carne

Andreea Marin este foarte atentă la felul în care arată. Vedeta de 47 de ani duce un stil de viață cât poate de sănătos, cu mâncare atent aleasă și cu multă mișcare. Andreea a povestit, într-un interviu pentru Click! că are grijă să mănânce mereu micul dejun și cina, oricât de haotică ar fi ziua ei.

"Am o viață efervescentă și nicio zi nu seamănă cu alta. Dar tocmai acesta este pericolul, să faci greșeli din punctul de vedere al nutriției, din lipsa de timp, din grabă și din cauza stresului. Tocmai de aceea, de câțiva ani, mi-am impus să respect măcar micul dejun și cina, aceasta din urmă să nu fie la o ora târzie. Ideal este, însă, atunci când mănânc și masa de prânz”, a spus Andreea Marin, pentru Click!. 

În plus, vedeta evită cât poate de mult făinoasele și dulciurile și nu se atinge prea des de carne. Preferă fructele și legumele crescute în grădina sa, pentru că știe că nu au chimicale. 

”Mă bazez pe salate îmbogățite cu semințe și condimente cât mai variate, multe dintre condimentele pe care le folosesc sunt făcute acasă, din plantele din propria grădină, deshidratate, uscate, mărunțite. Cât mai puțin dulce sau făinoase, cât mai multe lichide, am renunțat la carne aproape de tot, mai gust foarte rar, când e o ocazie specială, în schimb mănânc pește și fructe de mare. Îmi plac fructele, dar nu fac exces, unele conțin foarte mult zahăr. Prefer să mănânc atât cât pot, din propria grădină, pentru că roadele noastre nu sunt crescute folosind chimicale și știu sigur că mă bazez astfel pe fructe, legume și verdețuri sănătoase. Ceaiurile și compoturile fără zahăr e bine să devină prietenele noastre", a declarat Andreea Marin, pentru Click!. 

Andreea Marin nu este adepta operațiilor estetice

Pentru că arată atât de bine, dar și pentru că pare mai tânără decât vârsta din buletin, Andreea Marin a fost, evident, întrebată de-a lungul anilor dacă a apelat sau ar apela la operații estetice. De fiecare dată, Zâna a declarat că nu este adepta lor. 

"Nu îmi doresc să fac operații estetice, de aceea caut soluții non-invazive pentru îngrijire atât când e vorba de ten, cât și de corp. În plus, încerc să fac mișcare, eu oricum sunt un om foarte energic și să mănânc sănătos”, a povestit Andreea, la un moment dat. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net