INTERVIU EXCLUSIV! Andreea Marin, confesiuni de familie: “Iubitul și fiica mea sunt motorul meu! Ei sunt iubirea mea!”

Ultima actualizare:

La 47 de ani, Andreea Marin este o femeie împlinită! Are în spate o carieră de succes și o familie care o susține și acasă, dar și pe plan profesional.

Andreea Marin a lansat primul volum din cartea "Nu există nu se poate"  Sursa: Facebook
Andreea Marin a lansat primul volum din cartea "Nu există nu se poate" Sursa: Facebook

Andreea Marin a lansat joi, 17 martie, prima carte intitulată “Nu există nu se poate!”, o colecție de 41 de interviuri impresionante.

Logodnicul Adrian Brâncoveanu, dar și fiica ei, frumoasa Violeta (14 ani), i-au fost alături la lansare. Vedeta ne-a acordat, cu acest prilej, un interviu amplu despre dramele vieții ei și despre familie.

  • Andreea, ai lansat o nouă carte cu un titlu motivațional. Cât de mult crezi în dictonul „Nu există nu se poate!”? Cine anume ți l-a inspirat?

”Nu există nu se poate!” sunt vorbele tatălui meu pe care el mi le spunea foarte des pe vremea când eram copil. Pe atunci, nu știam ce înseamnă viața. Nu aveam destulă experiență, aveam doar câțiva anișori. Însă, vorbele astea mi-au intrat în sânge, sunt parte din ADN-ul meu, sunt motto-ul vieții mele. În momentele în care mi se pare cel mai greu, de nedepășit o situație, eu îmi amintesc vorba tatei: ”Nu există nu se poate!”

Există și oameni care nu se lasă schimbați orice ar fi, oricât de greu ar fi. Au mereu ceva de criticat. Eu sunt de părere că e mai constructiv să avem mereu ceva de clădit. Mai multă faptă decât vorbă, pentru că nu există nu se poate!

„Când mama a murit s-a dărâmat totul!”

  • Viața ta a fost presărată și cu multe drame. Care a fost momentul în care ai simțit că pierzi totul? Ce anume te-a ajutat să o iei de la capăt?

Primul moment greu în viața mea a fost atunci când aveam nouă ani și mama s-a stins în brațele mele. Ea era foarte tânără, avea 36 de ani. Mi s-a părut atunci că se dărâmă totul, ca un castel de nisip.

M-am răzvrătit în interiorul meu și l-am negat pe Dumezeu pentru un timp, dar el a rămas acolo, în sufletul meu. Peste un timp, la un alt necaz de mai mică amploare, primul lucru pe care l-am spus a fost: „Doamne ajută!” Atunci mi-am zis că Dumnezeu nu a plecat niciodată, El a fost cu mine. Am fost ca un adolescent rebel! Acum nu mai sunt, sunt cuminte!

„Am fost la graniță!”

  • Ai fost una dintre vedetele care a sărit imediat în ajutorul refugiaților din Ucraina. Cum a fost întâlnirea cu aceștia?

Am fost la graniță alături de Unicef, pentru că eu sunt de mulți ani ambasador al organizației pentru România. Am strâns în brațe mame, cu lacrimi în ochi, copii, care lăsaseră tot ce știau despre viață în urma lor, își lăsaseră tații, și păpușile, bunicii în Ucraina. Cu toții au mulțumit cu inima deschisă României! Erau atât de uimiți de ospitalitatea noastră.

  • Fiica ta,Violeta, și logodnicul tău ți-au fost alături la lansare. Cât de mult contează sprijinul lor pentru tine? A fost una dintre puținele dăți când au apărut amândoi în public...

Îi iubesc tare mult! Nu știi cât de mult contează să știi că te bazezi pe cei dragi. Puțini cât sunt, dar mă bazez pe ei. Ei sunt motorul meu, sunt iubirea mea. Suntem ca o familie!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

 Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
Tora Vasilescu
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
image
actualitate.net
image
actualitate.net