Andreea Marin dezvăluie testul dur la care a supus-o Valeriu Lazarov: «S-au dovedit a fi mari adevăruri»

Ultima actualizare:

Andreea Marin a fost la podcastul lui Adrian Artene, unde a vorbit despre disciplina dură pe care i-a impus-o Valeriu Lazarov. Prezentatoarea a dezvăluit că deși avea ani de experiență în televiziune, mare realizator nu a ținut cont câtuși de puțin de acest aspect și i-a dat un ultimatum pe care puțini l-ar fi acceptat. 

ndreea Marin dezvăluie testul dur la care a supus-o Valeriu Lazarov
ndreea Marin dezvăluie testul dur la care a supus-o Valeriu Lazarov

Andreea Marin este o legendă în televiziune, iar celebritatea pe care a dobândit-o a fost clădită cu prețul unei munci imense, așa cum a dezvăluit și în podcastul lui Adrian Artene. Vedeta a povestit despre începuturile ei în carieră și a precizat că acea vreme condițiile de muncă în presa de televiziune erau mult maib dure decât în prezent. 

Citește și Andreea Marin dorește revenirea la «Surprize, Surprize»! Condiția impusă de divă

Prezentatoarea și-a început cariera la TVR Iași, însă Andreea Marin nu a fost tratată din prima ca o vedetă, ci și-a câștigat acest statut statut prin perseverență și muncă. Andreea Marin a mărturisit că la TVR Iași era plătită cu jumătate de normă, iar acești bani nu-i ajungeau decât pentru o sticlă mare de suc și pentru taxi, mijloc de transport ce reprezenta o necesitate. 

,,Am început acceptând faptul că nu putem fi de la început plătiți cum visăm. Valeriu Lazarov mi-a spus foarte clar, asta mi s-a spus și la TVR Iaș,i nu eram plătită decât cu jumătate de normă, puteam să-mi iau doar o sticlă mare de suc și plăteam în fiecare zi taxi-ul, de la căminul facultății până la Televiziune și înapoi, pentru că voiam să merg pe tocuri, ca să fiu elegantă. Doar pentru atât îmi ajungea salariul, în rest mă ajuta tatăl meu, dar puțin.", a precizat Andreea Marin.

Andreea Marin nu a fost plătită la începutul colaborarii cu Lazarov

Andreea Marin a mărturisit apoi marele test pe care Valeriu Lazarov, faimosul realizator de emisiuni, i-l dădea ei și tuturor celor care voiau să lucreze cu el. Prezentatoarea a dezvăluit că, deși avea ani de experiență în televiziune și chiar fusese numită corespondent pentru Premiile Oscar, Valeriu Lazarov ignorat complet acest aspect și nu a plătit-o deloc, la începutul colaborării. 

Citește și Andreea Marin, ședință foto în celebra ei grădină. Arată fix ca o mireasă în rochia albă și cu flori în păr

,,Mai târziu, când am ajuns la Lazarov, după mulți ani de televiziune, făcusem televiziune la știri, fusesem corespondent la Premiile Oscar, Lazarov mi-a spus: ,,În primele luni nu ești plătită, vreau să te văd că vii cu entuziasm la serviciu fără să fii plătită. Vei primi o școală de la un mentor ca mine, pe care nu ai bani să o plătești." S-au dovedit a fi adevăruri extraordinare.", a menționat Andreea Marin.

Prezentatoarea TV a afirmat că aplică aceeași metodă cu cei care vor să lucreze pentru ea și nu are de gând să accepte oameni, care nu sunt dispuși să muncească la fel de mult cât a muncit ea. 

,,Eu și astăzi zic: ,,Nu veniți la interviuri cu mine, dacă nu treceți testul!", pentru că nu am de ce să accept mai puțin decât am făcut eu. Ai nevoie de un botez și o dăruire.", a mai dăugat Andreea Marin.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net