Andreea Marin, moment de sinceritate. Adev─ârul despre rela┼úia ei de acum cu ┼×tefan B─ânic─â Jr.

Andreea Marin a fost invitat─â la podcastul lui C─ât─âlin M─âru┼ú─â, unde a vorbit sincer despre cele mai grele momente din via┼úa ei, despre pasiunile sale ┼či despre persoanele din via┼úa ei. Unul dintre subiectele aduse ├«n discu┼úie a fost ┼či cel al divor┼úului, mai ales c─â Z├óna a trecut prin trei desp─âr┼úiri dureroase ┼či grele. C─ât─âlin M─âru┼ú─â a ┼úinut s─â o ├«ntrebe cum se ├«n┼úelege acum cu cei trei fo┼čti so┼úi, iar Andreea a fost extrem de direct─â. 

andreea marin stefan banica jr jpg
Andreea Marin ┼či ┼×tefan B─ânic─â jr. au divor┼úat ├«n 2013

Andreea Marin nu s-a ascuns c├ónd a vorbit despre cei trei fo┼čti so┼úi. ├Äntrebat─â de C─ât─âlin M─âru┼ú─â. ├«n cadrul podcastului s─âu, "Acas─â la M─âru┼ú─â", dac─â mai are vreo rela┼úie cu vreunul dintre ei ┼či cum se ├«n┼úelege cu b─ârba┼úii care i-au marcat via┼úa. Sincer─â, Andreea a spus c─â rela┼úia ei cu ┼×tefan B─ânic─â Jr. este una bun─â, prin prisma faptului c─â cei doi au un copil ├«mpreun─â, pe Violeta, care are deja 14 ani. Cu ceilal┼úi, vedeta a fost sincer─â ┼či a spus c─â nu mai are nicio leg─âtur─â, dar este loc de "Bun─â ziua". 

"Cu ┼×tefan, am o rela┼úie OK, avem un copil. Cu ceilal┼úi, doar dac─â ne ├«nt├ólnim, ne salut─âm, dar nu mai avem nimic de ├«mp─âr┼úit", a spus Andreea Marin, la podcastul "Acas─â la M─âru┼ú─â".

La fel de sincer─â, Andreea Marin a recunoscut c─â a avut aceast─â ne┼čan┼č─â ├«n via┼ú─â, de a avea trei divor┼úuri, iar cel mai greu a fost cel cu ┼×tefan B─ânic─â Jr., tocmai pentru c─â au un copil ├«mpreun─â ┼či au trebuit s─â ┼čtie cum s─â gestioneze situa┼úia. ├Äns─â, celelalte desp─âr┼úiri au fost mai u┼čoare. 

"A fost ne┼čansa mea, nu am avut un singur divor┼ú. Una e c├ónd ai un copil, e mai grea desp─âr┼úirea c├ónd ai un copil", a mai spus Andreea Marin. 

stanga
dreapta
Andreea Marin (Foto: instyle) jpeg
andreea marin violeta jpg
andreea marin violeta jpg
andreea marin jpeg
andreea marin 4 3 jpg
Andreea Marin (foto: facebook) jpeg
Andreea Marin a înregistrat peste 740 366 de lei profit anul trecut jpeg

Andreea Marin, despre divor┼úurile ei: "Acas─â, c├ónd ┼úi-e r─âu, nu e┼čti vedet─â"

├Än plus, Andreea Marin a mai povestit c─â este genul care se implic─â 100% ├«ntr-o rela┼úie ┼či e foarte responsabil─â, a┼ča c─â i-a fost mereu greu c├ónd a pus punct unei leg─âturi, de orice fel ar fi fost ea, amoroas─â, de prietenie sau de munc─â. Z├óna a mai m─ârturisit c─â, poate, trauma prin care a trecut la nou─â ani, c├ónd a murit mama ei, a f─âcut-o s─â fie at├ót de serioas─â c├ónd vine vorba de rela┼úiile cu cei din jur. 

"Nu sunt genul de femeie care s─â moar─â de g├ót cu o experien┼ú─â nereu┼čit─â pentru c─â spun ceva vecinii. Nu vreau s─â aduc ├«n prim plan foste rela┼úii. ├Äntotdeauna, ├«ntr-o rela┼úie, fie c─â e cuplu, de prietenie, de munc─â, fac tot ce ├«mi st─â ├«n putere s─â fie mai bine., dac─â ajungi la concluzia c─â nu se ├«nt├ómpl─â nimic ├«n direc┼úia bun─â, nu e bine s─â stagnezi. Acas─â, c├ónd ┼úi-e r─âu, nu e┼čti vedet─â. E greu s─â construie┼čti ceva cu cineva ┼či, la un moment dat, s─â nu mai mearg─â. Eu m─â implic cu totul. Nu am chef de aventuri. Conteaz─â, poate, c─â am avut acea rupere de mama la 9 ani, trauma, eu am luat lucrurile ├«n serios ├«n via┼ú─â, m─â respect, ├«i respect ┼či pe al┼úii, nu am timp s─â ├«mi bat joc nici de al┼úii, nici de mine. Eu intru ├«ntr-o rela┼úie cu toat─â responsabilitatea. Poate mi-ar fi fost mai u┼čor s─â fie flower power", a completat Andreea Marin.

Primul mariaj al Andreei Marin, la 21 de ani

Andreea Marin ┼či Tuncay sunt mai ├«ndr─âgosti┼úi ca niciodat─â  jpeg
Andreea Marin ┼či Tuncay Ozturk

Andreea Marin a fost c─âs─âtorit─â, prima oar─â, la 21 de ani. ├Än 1995, ea ┼či Cristian Gheorghi╚Ť─â ┼či-au unit destinele, dar c─âsnicia s-a terminat dup─â trei ani. Al doilea mariaj al Andreei a fost cu ┼×tefan B─ânic─â Jr., care a durat din 2006 p├ón─â ├«n 2013, Ei au ├«mpreun─â o feti┼ú─â, pe Violeta. Z├ón─â a mai fost c─âs─âtorit─â cu medicul turc Tuncay Ozturk, ├«ntre 2013 ┼či 2017.

De cinci ani, Andreea Marin este ├«ntr-o rela┼úie cu Adrian Br├óncoveanu, dar cei doi nu par s─â se gr─âbeasc─â s─â fac─â marele pas, de┼či vedeta a povestit c─â ┼či-ar dori s─â devin─â iar mam─â. 

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google NewsFacebook ╚Öi Instagram!  

david webp
276138604 516868496470142 2126568927628978572 n jpg
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
FotoJet (5) jpg
BeFunky collage (35) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
5 front bac toata clasa jpg
vladimir draghia jpg
image
image
image
image
Beckham
dana budeanu copii iunie 2022 jpg
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
vladimir draghia jpg
lavinia parva4 png
BeFunky collage (36) jpg