Andreea Marin, moment de sinceritate. Adevărul despre relaţia ei de acum cu Ştefan Bănică Jr.

Ultima actualizare:

Andreea Marin a fost invitată la podcastul lui Cătălin Măruţă, unde a vorbit sincer despre cele mai grele momente din viaţa ei, despre pasiunile sale şi despre persoanele din viaţa ei. Unul dintre subiectele aduse în discuţie a fost şi cel al divorţului, mai ales că Zâna a trecut prin trei despărţiri dureroase şi grele. Cătălin Măruţă a ţinut să o întrebe cum se înţelege acum cu cei trei foşti soţi, iar Andreea a fost extrem de directă. 

Andreea Marin şi Ştefan Bănică jr. au divorţat în 2013
Andreea Marin şi Ştefan Bănică jr. au divorţat în 2013

Andreea Marin nu s-a ascuns când a vorbit despre cei trei foşti soţi. Întrebată de Cătălin Măruţă. în cadrul podcastului său, "Acasă la Măruţă", dacă mai are vreo relaţie cu vreunul dintre ei şi cum se înţelege cu bărbaţii care i-au marcat viaţa. Sinceră, Andreea a spus că relaţia ei cu Ştefan Bănică Jr. este una bună, prin prisma faptului că cei doi au un copil împreună, pe Violeta, care are deja 14 ani. Cu ceilalţi, vedeta a fost sinceră şi a spus că nu mai are nicio legătură, dar este loc de "Bună ziua". 

"Cu Ştefan, am o relaţie OK, avem un copil. Cu ceilalţi, doar dacă ne întâlnim, ne salutăm, dar nu mai avem nimic de împărţit", a spus Andreea Marin, la podcastul "Acasă la Măruţă".

La fel de sinceră, Andreea Marin a recunoscut că a avut această neşanşă în viaţă, de a avea trei divorţuri, iar cel mai greu a fost cel cu Ştefan Bănică Jr., tocmai pentru că au un copil împreună şi au trebuit să ştie cum să gestioneze situaţia. Însă, celelalte despărţiri au fost mai uşoare. 

"A fost neşansa mea, nu am avut un singur divorţ. Una e când ai un copil, e mai grea despărţirea când ai un copil", a mai spus Andreea Marin. 

Andreea Marin, despre divorţurile ei: "Acasă, când ţi-e rău, nu eşti vedetă"

În plus, Andreea Marin a mai povestit că este genul care se implică 100% într-o relaţie şi e foarte responsabilă, aşa că i-a fost mereu greu când a pus punct unei legături, de orice fel ar fi fost ea, amoroasă, de prietenie sau de muncă. Zâna a mai mărturisit că, poate, trauma prin care a trecut la nouă ani, când a murit mama ei, a făcut-o să fie atât de serioasă când vine vorba de relaţiile cu cei din jur. 

"Nu sunt genul de femeie care să moară de gât cu o experienţă nereuşită pentru că spun ceva vecinii. Nu vreau să aduc în prim plan foste relaţii. Întotdeauna, într-o relaţie, fie că e cuplu, de prietenie, de muncă, fac tot ce îmi stă în putere să fie mai bine., dacă ajungi la concluzia că nu se întâmplă nimic în direcţia bună, nu e bine să stagnezi. Acasă, când ţi-e rău, nu eşti vedetă. E greu să construieşti ceva cu cineva şi, la un moment dat, să nu mai meargă. Eu mă implic cu totul. Nu am chef de aventuri. Contează, poate, că am avut acea rupere de mama la 9 ani, trauma, eu am luat lucrurile în serios în viaţă, mă respect, îi respect şi pe alţii, nu am timp să îmi bat joc nici de alţii, nici de mine. Eu intru într-o relaţie cu toată responsabilitatea. Poate mi-ar fi fost mai uşor să fie flower power", a completat Andreea Marin.

Primul mariaj al Andreei Marin, la 21 de ani

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk
Andreea Marin şi Tuncay Ozturk

Andreea Marin a fost căsătorită, prima oară, la 21 de ani. În 1995, ea şi Cristian Gheorghiță şi-au unit destinele, dar căsnicia s-a terminat după trei ani. Al doilea mariaj al Andreei a fost cu Ştefan Bănică Jr., care a durat din 2006 până în 2013, Ei au împreună o fetiţă, pe Violeta. Zână a mai fost căsătorită cu medicul turc Tuncay Ozturk, între 2013 şi 2017.

De cinci ani, Andreea Marin este într-o relaţie cu Adrian Brâncoveanu, dar cei doi nu par să se grăbească să facă marele pas, deşi vedeta a povestit că şi-ar dori să devină iar mamă. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net