Andreea Marin, al─âturi de refugia╚Ťii ucrainieni

#R─âzboi Ucraina-Rusia

Ucraina este ├«n r─âzboi de 5 zile, dup─â ce Rusia a atacat mai multe ora╚Öe. Refugia╚Ťii las─â ├«n urm─â toate bunurile ╚Öi pleac─â din calea atacurilor, unde v─âd cu ochii. Zeci de mii de ucrainieni au ajuns ├«n Rom├ónia, unde au avut parte de o primire nea╚Öteptat─â din partea rom├ónilor.

andreea marin (2) jpg

├Äntreaga popula╚Ťie s-a mobilizat, iar rom├ónii au dat dovad─â de empatie pentru oamenii din ╚Ťara vecin─â.

Printre cei care au s─ârit ├«n ajutorul refugia╚Ťilor se afl─â ╚Öi vedete din Rom├ónia. Recent, Andreea Marin a f─âcut o postare pe contul de socializare, unde anun╚Ťa c─â sprijin─â refugia╚Ťii din Ucraina.

Andreea Marin, afectat─â de situa╚Ťia ucrainienilor

Vedeta este cople╚Öit─â de emo╚Ťii atunci c├ónd vede suferin╚Ťa refugia╚Ťilor ╚Öi nu poate sta indiferenta la aceasta.

''Fotografiile copiilor sosi╚Ťi din Ucraina ├«n Rom├ónia ultimelor zile, realizate de fotograful┬á@unicefromania┬á, sunt emo╚Ťie pur─â, de╚Öi din dorin╚Ťa de a-i proteja au fost evitate detaliile figurilor lor triste, obosite, speriate, lipsite de speran╚Ť─â. Sunt cuprin╚Öi de team─â, dup─â ce au auzit ├«n mod repetat zgomot de arme grele, au inima fr├ónt─â dup─â ce au fost for╚Ťa╚Ťi s─â-╚Öi vad─â p─ârin╚Ťii desp─âr╚Ťi╚Ťi ╚Öi s─â p─âr─âseasc─â t─âr├ómul copil─âriei, lumea lor de p├ón─â acum, pentru a str─âbate un drum care nu duce nic─âieri pentru ei'', scria aceasta pe contul de socializare.

Andreea Marin a anun╚Ťat ├«n postarea de pe contul de socializare c─â se afl─â la una dintre grani╚Ťe pentru a-i ajuta pe to╚Ťi cei care p─â╚Öesc, speria╚Ťi, ├«n ╚Ťara noastra, ├«n Rom├ónia. Vedeta a ad─âugat c─â nu poate fi indiferent─â ╚Öi sta depoarte.

''Sosesc la hotarele noastre ├«nfrigura╚Ťi, le e foame, simt at├óta nesiguran╚Ť─â ╚Öi team─â. M─â aflu azi la una dintre grani╚Ťele noastre al─âturi de echipa UNICEF ╚Öi tot acest amalgam de sentimente e foarte greu de dus ├«ntr-un suflet de mam─â'', a spus prezentatoarea tv.

Postarea a fost extrem de apreciat─â, iar vedeta a primit zeci de comentarii de laud─â.

''Respect pt tot ce face╚Ťi. Felicit─âri pentru umanitatea Rom├ónilor pentru Ucraina, absolut fascinant a╚Öa trebuie s─â fie om...cu om...'', ''Doamne ajut─â toata lumea ╚Öi ai grija de copilasi, tare-i dureros ce se int├ómpl─â la noi in tara...'',''Felicit─âri pentru tot ce face╚Ťi ╚Öi respect!'' sunt doar c├óteva dintre comentariile primite de prezentatoare.

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare tv din România, cunoscută pentru implicare în diferite cauze umanitare.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile┬áClick!┬ápe┬áGoogle News,Facebook┬á╚Öi┬áInstagram!┬á

Angelina Jolie (2) jpg
Alina Sorescu (9) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
ema uta bun png
anca dinicu (2) jpg
lama margherita clejani fulgy jpg
alec baldwin jpeg
image
image
image
image
image
image
alec baldwin jpeg
Alina Sorescu (9) jpg
gina pistol playboy 3 webp
foto6 visuri la cheie 2014 jpg
florin salam petrecere jpeg
FotoJet (6) jpg