Andreea Marin, alături de refugiații ucrainieni

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Ucraina este în război de 5 zile, după ce Rusia a atacat mai multe orașe. Refugiații lasă în urmă toate bunurile și pleacă din calea atacurilor, unde văd cu ochii. Zeci de mii de ucrainieni au ajuns în România, unde au avut parte de o primire neașteptată din partea românilor.

andreea marin (2) jpg

Întreaga populație s-a mobilizat, iar românii au dat dovadă de empatie pentru oamenii din țara vecină.

Printre cei care au sărit în ajutorul refugiaților se află și vedete din România. Recent, Andreea Marin a făcut o postare pe contul de socializare, unde anunța că sprijină refugiații din Ucraina.

Andreea Marin, afectată de situația ucrainienilor

Vedeta este copleșită de emoții atunci când vede suferința refugiaților și nu poate sta indiferenta la aceasta.

''Fotografiile copiilor sosiți din Ucraina în România ultimelor zile, realizate de fotograful @unicefromania , sunt emoție pură, deși din dorința de a-i proteja au fost evitate detaliile figurilor lor triste, obosite, speriate, lipsite de speranță. Sunt cuprinși de teamă, după ce au auzit în mod repetat zgomot de arme grele, au inima frântă după ce au fost forțați să-și vadă părinții despărțiți și să părăsească tărâmul copilăriei, lumea lor de până acum, pentru a străbate un drum care nu duce nicăieri pentru ei'', scria aceasta pe contul de socializare.

Andreea Marin a anunțat în postarea de pe contul de socializare că se află la una dintre granițe pentru a-i ajuta pe toți cei care pășesc, speriați, în țara noastra, în România. Vedeta a adăugat că nu poate fi indiferentă și sta depoarte.

''Sosesc la hotarele noastre înfrigurați, le e foame, simt atâta nesiguranță și teamă. Mă aflu azi la una dintre granițele noastre alături de echipa UNICEF și tot acest amalgam de sentimente e foarte greu de dus într-un suflet de mamă'', a spus prezentatoarea tv.

Postarea a fost extrem de apreciată, iar vedeta a primit zeci de comentarii de laudă.

''Respect pt tot ce faceți. Felicitări pentru umanitatea Românilor pentru Ucraina, absolut fascinant așa trebuie să fie om...cu om...'', ''Doamne ajută toata lumea și ai grija de copilasi, tare-i dureros ce se intâmplă la noi in tara...'',''Felicitări pentru tot ce faceți și respect!'' sunt doar câteva dintre comentariile primite de prezentatoare.

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare tv din România, cunoscută pentru implicare în diferite cauze umanitare.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net