Cum arată Andreea Marin nemachiată, la 47 de ani. A slăbit 6 kg cu ajutorul unei diete

Andreea Marin a publicat recent pe contul personal de Instagram o imagine apreciată de mii de urmăritori, apărând în cea mai naturală ipostază: fără pic de machiaj. Iată cum arată!

Cum arată Andreea Marin nemachiată Foto: Instagram
Cum arată Andreea Marin nemachiată Foto: Instagram

Dacă v-ați obișnuit cu Andreea Marin mereu „la patru ace” pe micile ecrane, ei bine fosta Zână a surprizelor se bucură din plin și de perioadele în care nu se află sub luminile reflectoarelor din platourile de televiziune.

Cum arată Andreea Marin nemachiată, la 47 de ani

Și, pentru a fi formula completă, vedeta alege să iasă din casă complet naturală în aceste zile. Pe contul său de Instagram, Andreea Marin a publicat o imagine în care apare fără machiaj, cu părul necoafat și într-o ținută extrem de lejeră. Desigur, vedeta TV ar fi putut apela la un filtru pentru uniformizarea tenului, însă se vede clar cum în zona ochilor sau cea a buzelor nu poartă niciun strop de machiaj.

La cei 47 de ani ai săi, Andreea le poate ține piept la acest capitol multor doamne și dominișoare mai tinere, bucurându-se de un ten curat și fresh. Tot pe rețeaua de socializare, prezentatoarea TV a explicat că în ultima perioadă a ținut un tip de dietă, care a ajutat-o pe multe planuri. Să fie oare acesta secretul unui ten fără probleme? 

Andreea Marin a dezvăluit că a reușit să slăbească în jur de 6 kilograme după ce a urmat o dietă propusă de un nutriționist, iar acum se pare că a intrat într-un mic program de detox, pentru a-i oferi corpului său o pauză binemeritată de la anumite alimente.

Cum a reușit Andreea Marin să slăbească

„După ce am slăbit 6 kg cu dietă de la nutriționist, nu de oriunde, timp de două săptămâni și încă una de regim de viață sănătos gândit de mine, după ce am adăugat și sport, saună sau masaj, după ce m-am bazat și pe energia pusă în muncă, pentru că nu e deloc puțină agitație la început de an și alerg mereu de la un proiect la altul, această disciplină a fost completată de procedurile de slăbire, tonifiere”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

De asemenea, se pare că detox-ul îi face foarte bine vedetei, aceasta apelând și la o procedură specială în acest sens: detoxifierea intenstinelor cu ajutorul unui aparat special.

În acest final de săptămână, am făcut ceva foarte de util pentru sănătatea mea, completând efortul din cele 3 săptămâni anterioare cu zilele de detox, de unde tocmai am plecat mai ușoară și cu o stare tare bună!

Am făcut saună cu ozon și am folosit aparatul dedicat detoxifierii intestinelor așa cum nu putem să o facem numai prin dietă, avem nevoie de acest ajutor pentru a scăpa de reziduurile ce nu pot fi eliminate ușor din corpul nostru, precum și masajul terapeutic”, a mai spus ea.

Ce presupune cura de detoxifiere aleasă de Andreea Marin

Totodată, Andreea Marin a explicat ce alimente consumă în perioada în care face cura de detoxifiere. 

Dieta Master Detox pe care, pentru câteva zile, o aleg mereu la început de an ( bazată doar pe lichide, sucuri speciale, supă, ceaiuri, apă alcalină).

Toate acestea au făcut minuni pentru resetarea mea, minte, trup și suflet. Chiar dacă am dormit mai puțîn, muncind mai mult, orele de somn au fost mult mai odihnitoare, pentru că totul se schimbă în bine când ai grijă de tine: hrană mai puțînă și naturală, mișcare, timp de calitate pentru noi”, a mai adăugat vedeta. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net