Andreea Marin, la «Imperiul Leilor». Ce propunere de afacere a susținut vedeta

Nu degeaba i se mai spune și „Zâna Surprizelor”! Andreea Marin și-a surprins admiratorii după ce s-a prezentat în fața investitorilor emisiunii „Imperiul Leilor”, difuzată de Pro TV. Iată ce idee de business a susținut vedeta!

image
Andreea Marin, la „Imperiul Leilor” Foto: Pro TV

Nu a venit cu o idee proprie de business, însă a susținut afacerea unei concurente extrem de sigură pe ideea sa. Andreea Marin le-a prezentat celor cinci lei - Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu - în ce constă ideea de afacere a concurentei Nadia Vișan și a făcut chiar un cadou unuia dintre investitori. 

Andreea Marin, la „Imperiul Leilor”

Nadia Vișan s-a prezentat în fața investitorilor de la „Imperiul Leilor” pentru a cere finanțarea afacerii sale cu bijuterii cu stocare inteligentă. „Aceste bijuterii sunt mai mult decât un brand, sunt o punte invizibilă care se creează între oameni. Vă invit să vedeți cum arată arta îmbinată cu tehnologia! E o creație proprie, realizată pentru prima dată în lume”, le-a spus aceasta investitorilor.

Andreea Marin a pășit la rândul său în platoul emisiunii pentru a susține propunerea concurentei, aducându-i și un cadou investitorului Dr. Wargha Enayati. Vedeta i-a spus doctorului că î-a oferit în dar cea mai importantă bijuterie din întreaga colecție, fiind o încoronare a muncii sale. „Aveți aici o inimă formată din mii de inimi pe care le-ați salvat de-a lungul vieții dumneavoastră!”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin este ambasadorul brand-ului de bijuterii

Adreea Marin este, de altfel, și ambasadorul brand-ului de bijuterii inovatoare, cu o nouă tehnologie care promite păstrarea vie a amintirilor. Cine poartă o astfel de creație, printr-o simplă atingere, poate accesa cu ajutorul telefonului mobil video-uri, poze, fișiere etc. Bijuteriile au date stocate, prin intermediul unei tehnologii de ultimă generație, și pot fi conectate la smartphone-ul posesorilor, pentru o experiență unică.

Peste 2,6 milioane de euro au fost investiți până în prezent în afacerea cu bijuterii, însă creatoarea lor e încrezătoare în posibilitatea de a genera 10 milioane de euro în 2022. Investitorii s-au arătat interesați de proiect, iar Wargha Enayati, Cristina Bâtlan și Sebastian Dobrincu i-au oferit Nadiei suma de un milion de euro, în schimbul a 40% din afacere. Nadia Vișan le-a cerut Leilor să mai scadă din procent și s-au înțeles pentru 35%.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
1 bruce willis jpg jpeg
image png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
FotoJet (2) jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
better call saul foto cinemgia.ro
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
colaj gina pistol  irina fodor png
cub schimbări televiziuni png
1 Monica Barladeanu123 jpg