9 lucruri mai puțin știute despre „Imperiul Leilor”. Andreea Marin ajunge azi în fața investitorilor

Cel de-al treilea sezon al show-ului care le oferă antreprenorilor o șansă unică în viață - să-și vadă afacerea finanțată de unul dintre cei mai de succes oameni de business din România - începe miercuri, 9 februarie, de la ora 21.30, la PRO TV. Dan Șucu, Dr. Wargha Enayati, Cristina Bâtlan, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu deschid porțile „Imperiului Leilor” pentru noi antreprenori cu idei profitabile. Aici pășește azi și Andreea Marin.

image
Cei cinci „lei” sunt gata de acțiune. Emisiunea debutează miercuri seara

În următoarele săptămâni, cinci dintre cei mai de succes lideri de business din România vor căuta afaceri puternice, care pot avea un impact important în societate, pentru a arăta încă o dată ce înseamnă spiritul antreprenorial. Miercuri seara, una dintre concurente vine în fața investitorilor pentru a cere o finanțare într-un business cu bijuterii cu stocare inteligentă. „Dintotdeauna mi-am dorit să aduc bucurie în viața oamenilor și îmi doream să ajung la sufletele lor. Aceste bijuterii sunt mai mult decât un brand, sunt o punte invizibilă care se creează între oameni. Vă invit să vedeți cum arată arta îmbinată cu tehnologia! E o creație proprie, realizată pentru prima dată în lume”, va spune aceasta în momentul în care va ajunge în fața leilor.

Andreea Marin susține o concurentă

image

Andreea Marin va păși în acest imperiu pentru a susține propunerea concurentei și-i va aduce un cadou cu însemnătate investitorului Dr. Wargha Enayati: „Această bijuterie este cea mai prețioasă din întreaga colecție și v-o dăruim ca să o dăruiți mai departe. Aveți aici o inimă formată din mii de inimi pe care le-ați salvat de-a lungul vieții dumneavoastră!”, va spune Andreea Marin, conform unui comunicat transmis de PRO TV. Dacă propunerea de investiție va fi rentabilă aflăm în această seară.

9 lucruri pe care nu le știai despre emisiunea „Imperiul Leilor”

O mulțime de detalii despre producția emisiunii „Imperiul Leilor” sunt mai puțin știute de publicul larg. Vă dezvăluim o parte dintre ele.

·        15 milioane de euro. În primele două sezoane, în timpul emisiunii, leii au bătut palma pentru investiții de peste 15 milioane de euro în afacerile pe care le-au descoperit în platou.

·        6 luni de producție. Echipa de producție pregătește emisiunea cu mult timp înainte. Din momentul în care se stabilesc primele detalii legate de sezon și până la difuzarea primului episod trece o jumătate de an. Imperiul Leilor înseamnă munca a sute de oameni – cameramani, regizori, producători, editori sau reporteri. Pentru acest sezon s-au filmat peste 680 de ore de material video.

·        Selecția concurenților. Mii de concurenți s-au înscris în acest an la Imperiul Leilor, 600 dintre aceștia au trecut de prima etapă de casting, iar 120 au avut șansa să prezinte ideea lor de business în fața investitorilor.

·        Antreprenorii au o oră la dispoziție pentru a-i convinge pe lei. Pentru a-și prezenta ideea în fața leilor, concurenții au la dispoziție aproximativ o oră. În acest timp, trebuie să facă tot ce le stă în putere pentru a-i convinge că ideea lor este valoroasă și merită finanțată.

·        Leii decid pe loc. Decizia de investiție este luată pe loc, iar la finalul momentului, fiecare leu își exprimă clar dorința de a investi sau a se retrage. Concurentul află rezultatul negocierii instant.

·        Leii nu cunosc concurentii. Leii au acces la informații despre un concurent, business-ul lui sau produsul pe care urmează să-l prezinte, cu doar un minut înainte ca acesta să pășească în Imperiul Leilor. În situația în care unul dintre lei îl cunoaște pe concurentul intrat în platou, leul este obligat să se retragă din negociere.

·        Leul face propriul audit. După ce-și exprimă intenția clară de a se parteneria într-un business, în baza informațiilor prezentate de concurent în emisiune, leul face propriul audit al companiei în care urmează să investească. Dacă informațiile oferite în prima fază sunt incomplete sau inexacte, leul poate lua decizia de a se retrage.

·        Resursele leilor. Intenția de a investi sau nu într-un business, dar și resursele, sunt exclusiv ale leilor. PRO TV creează platforma de ”întâlnire” dintre o idee genială și o sursă de finanțare pentru aceasta.

·        Episodul, disponibil cu 24 de ore înainte de difuzare. Telespectatorii pot vedea fiecare episod Imperiul Leilor, în avans, cu o zi înainte de a fi difuzat pe post, EXCLUSIV online, pe platforma VOYO.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
vladimir putin Sursă: Profimedia
image png
image
image
image
image
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
cub bromania png
cub anca androne png
Gollum, într o secvenţă din Stăpânul Inelelor jpeg
iana novac png