Câștigătorul MasterChef 2014, Ciprian Ogarcă, vine cu familia la "Imperiul leilor". Ce spune despre pizzeria din Craiova

image
Ciprian Ogarcă a câștigat MasterChef în 2014foto: PRO TV

Vi-l mai amintiți pe simpaticul oltean Ciprian Ogarcă, cel care care a câștigat, în 2014, show-ul culinar Masterchef, de la PRO TV? Cu premiul de 50.000 de euro, el și-a deschis o pizzerie în Craiova, cu rețete pe bază de praz, iar acum caută asociați la "Imperiul leilor".

Miercuri, de la ora 20:30, investitorii revin în Imperiul Leilor pentru a se întâlni cu tinerii antreprenori și ideilor lor de business. În ediția din această săptămână, Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu vor avea parte de propuneri curajoase, dar și întâlniri cu oameni speciali.

image
Ciprian Ogarcă, alături de familie, la

Ciprian Ogarcă și-a deschis pizzerie în Craiova

Ciprian Ogarcă, Masterchef România 2014, intră în Imperiul Leilor pentru a cere o investiție în business-ul pe care l-a dezvoltat în ultimii ani: ”Sunt ambasadorul prazului și Masterchef România 2014. Am venit să vă prezint business-ul meu: Praz Vegas – o pizzerie cu livrări la domiciliu. Alături de mine e directorul general al firmei: Trabantul, prima mașină cu care am livrat; directorul de marketing: trofeul Masterchef 2014; și talismanul meu norocos - crypto moneda pe care o folosim în Praz Vegas: crypto-prazul. Nouă, în Oltenia, ni se spune că suntem pui de leu, așa că am vrut să vin în Imperiu, ca să-mi cunosc tatăl în afaceri”, le spune acesta leilor din fața lui.

image
Cei cinci lei sunt: Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescufoto: PRO TV

Ce spun "leii" despre afacere: "E varză toată"

Propunerea lui de parteneriere le va stârni curiozitatea posibililor investitori, care vor dori să înțeleagă ce are el în plus față de alte business-uri similare: ”De ce este specială? E prima pizza românească, creată în Italia, cu tente americane, făcută la mine în Oltenia”, va spune acesta despre ideea lui de a face o pizza în care să introducă praz, cârnați, mici, fasole, varză murată sau alte elemente din gastronomia românească. ”Ciprian, ne-ai prezentat aici o afacere: e varză toată. Pardon, praz!”, îi va spune Dragoș Petrescu după ce va analiza cifrele și planul de business al pizzeriei. Dacă vreunul dintre lei va vedea potențial în ideea câștigătorului Masterchef România, dar și ce sfaturi vor avea leii pentru acesta, vedem miercuri, de la ora 20:30, la PRO TV.

Citește și:

Câştigătorul MasterChef s-a căsătorit! Soția a avut un buchet de mireasă inedit

Ciprian Ogarcă a câştigat sezonul 4 de la MasterChef

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
image png
cub bianca dragusanu png
iulia albu
4 bianca brad png png
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
florin piersic actor roman jpg
Militari rusi la centrala nucleara de la Zaporojie FOTO Profimedia
Adina Codreanu FOTO arhiva personala (6) jpg
image
image
image
image
cub bianca dragusanu png
4 bianca brad png png
iulia albu
florin piersic actor roman jpg
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
image png